9.
Marco Demandt
(25296330)
ő az én szemem fénye. sírni tudnék amikor a passzolására illetve 1:1 skillekre nézek. ennek ellenére (lehet éppen azért, mert schar is hasonló defektekkel küzdött) szerintem hatalmas tehetség, és élő példa vagyok arra, hogy egy ilyen fiúval csodákat lehet tenni. a 2 védekezés 3 dobás és pattanózása miatt ez a srác még így is fergeteges igazolás lenne. szeretném egy pénzes, aktív, tapasztalt tulajdonos kezébe helyezni a sorsát. és irány az u21 és az NT is az fix! az ára nem kevés, de nem is sok szerintem. ezen a játékoson keresni fogsz ha megveszed és elkezded edzeni ezt ígérem.
Személyes tapasztalat, hogy 1-es passzolást már sikerült úgy összekaparni, hogyha minden jól megy, akkor kinti bedobóként esélyes lehet a srác a nagyválogatottságra. Persze nála nem volt ilyen alacsony a labda és a technika, de szerencsére ez az a két skill, amit több másik is ezd, az egyik szerencsére pont a passzolás. Rendben lesz ő, ha jó kezekbe kerül, benti bedobónak tökéletes lehet, annak talán nem is kellene olyan magas passzolás, mint egy kintinek. Saját csapatnál már csináltam 3-as külső védekezésből 16-ost, sok dolog lehetséges, ha valaki odatesz magát.