Υπάρχουν κάποιες πάγιες τακτικές που χρησιμοποιούν κάποιες ομάδες και δεν τις αποχωρίζονται ποτέ...
Μια απο αυτές είναι του κλεφτοπόλεμου και χρησιμοποιείται απο πρόεδρους κλεφτοκοτάδες....
αρχίζει πάντα με ολίγο γέλωτα....
Lyga Lyga εισαι εδω???
Τα εμαθες τα νεα???
:D
συνεχίζεται μετά με προσπάθεια αποπροσανατολισμού και ενδείξεις ηττοπάθειας.... Δυστυχως επεσα πανω στην εβδομαδα του ολσταρ, και δεν εχει αγωνα αρα οποια ελπιδα ειχα να κανω το μπαμ, αμα επαιζε με τα δευτερα χαθηκε μιας και θα βαλει τους βασικους και πεζω και στην εδρα του,
... οτι μου τραυματιστηκε και ο βασικος ψηλος απο αντικειμενο που πεταξαν στο προηγουμενο ματς κυπελου....
Lyga φιλε μου, καλο αγωνα να εχουμε και οπως θα σε παιξω χαλαρα και με αναπληρωματικους περιμενω αναλογη κινηση απο σενα.
και βέβαια το τελικό χτύπημα είναι όταν προτείνει τεχνιέντως το πιο πιθανό σενάριο....
Σιγουρα πρεπει να παιξεις χαλαρα, και ας βαλεις και εναν, αντε το πολυ δυο βασικους ωστε να παρουν αγωνιστικα λεπτα. Απο και περα ειναι η καλυτερη εποχη να ξεκουρασεις τα μεγαλα ονοματα, μιας και ακολουθουν σημαντικοι αγωνες και πρεπει να ειναι χαλαροι για το τελευταιο φουλαρισμα. Αλλωστε το λες και εσυ, δεν πολυκυνηγας το κυπελο, οπωτε γιατι να αλλαξεις σχεδια και τακτικες τωρα?? Αστο να παει...
και μετά ο πρόεδρος κλεφτοκοτάς, οπαδός του day trading και των αναβολικων φτιάχνει την ομάδα και χτυπάει σαν κόμπρα....
Οι Aris London φάνηκαν σα να ήταν η μοναδική ομάδα που προσπάθησαν στο παρκέ.όμως ο φουκαράς σαν άλλος ψωμιάδης γίνεται απλά γραφικός....
και βέβαια τέτοιοι πρόεδροι είναι και παλιοχαρακτήρες teddyboys... και σαν τον νεόπλουτο έλληνα που ξεχνάει την βλαχιά και το χωριό του... όταν απευθύνεται σε ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στο ranking, βγάζει όλη την βλαχιά και αποδεικνύει την αληθινή του καταγωγή...
Μου κανει εντυπωση παντως πως ορισμενοι μιλανε για το κυπελο, οταν δεν γνωριζουν καν πως ειναι να περνας πανω απο ενα γυρο καθε σεζον, και απλα κανουν συλλογη απο σημαιες σε φιλικα. Πραγματικα ενδιαφερον και διασκεδαστικο θα ελεγα...δεν νομιζεις??
και βέβαια ξεχνάνε ότι απο κάπου εκεί ξεκίνησαν και αυτοί και θα έπρεπε να σέβονται ΟΛΕΣ τις ομάδες και τους κόπους τους...
Εμείς στους προέδρους αυτούς , τους χαιρετάμε και τους ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία που χρόνια... τώρα μας προσφέρουν.