BuzzerBeater Forums

Srbija - III.8 > sezona 19

sezona 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
209414.52 in reply to 209414.51
Date: 2/27/2012 5:41:44 AM
Overall Posts Rated:
55
Cenim to sto hoce da pojaca svoju ekipu,ali po meni je ovo neverovatna i nerezonska kupovina.Pre svega za te pare je Hell kupio 4 igraca koji igraju u prvoj postavi i donose rezultate i imaju otprilike toliku platu,a bez obzira koliko je to dobar igrac mislim da su cetiri igraca uvek bolja od jednog.Ne znam sta bih jos rekao al dobro je da se ukljucio u igricu,ali mislim da ovo nije pravi nacin,uzgred budi receno mislim da nema ni novca da to isprati.

This Post:
00
209414.53 in reply to 209414.52
Date: 2/27/2012 5:46:44 AM
Overall Posts Rated:
77
Ljudi uzmite u obzir da je ovaj tim mozda neciji za pranje para nista vise :D nadam se da gresim al mislim da je to istina

This Post:
00
209414.54 in reply to 209414.53
Date: 2/29/2012 1:33:15 AM
Overall Posts Rated:
77
Aj malo da istrtljamo za ovo kolo :D

KK Buducnost Ratari vs. SeriousTeam 58 - 104

Ni u jednom delu utakmice nije se postavljao pitanje pobednika , zasluzen trijumf sa puno razlike od strane ST

del-basket vs. Nepoznati Vandali 80 - 126

Sa dva povredjena igraca iz prve postave + losa forma igraca u ovoj utakmici jasno je bilo da DEL nema nikakve sanse protiv Vandala...

Walliexau Jaguars vs. Gandza Team 89 - 91

Prva cetvrtina furiozna od strane Jagura , iskreno sam pomislio da moze nesto da se desi i da Gandza ubelezi svoju prvu izgubljenu tekmu ali nastavak utakmice kao i dobijene ostale 3 cetvrtine pokazali su da ce on biti jedan od pretendenata za osvajanje lige pogotovo kada je Dorcolac oslabljen i govori da ne planira pojacanja :D sto ja iskreno mislim da blefira al videcemo :D

Dorćol vs. KK Crvene Patriote 107 - 95

Slicna utakmica kao i prethodna, veoma losa prva cetvrtina Dorcola , ali u nastavku je pokazao ko je gazda ... i to samo sa 7 igraca u rosteru

NS Thunder vs. Nesm ja bral jagode 49 - 128

Jagodica se malo uprpao dovodjenjem novog superstara u ligu i to bas pred njegovu tekmu koju je glat dobio kao sto je bilo ocekivano.. i kao sto sam rekao ovaj tim NS-a je samo necija farma :D

KK Crni Gruja vs. Hell riders 82 - 142

Moju utakmicu preskacem ostavljam je vama za komentarisati

Wojvodina vs. KK Largo 78 - 92

Najbolja utakmica za pracenje u ovom kolu. Wojvodina je super iskautovao protivnicke mane i tako i namestio taktike, ali izgleda da mu je izdrzljivosti ponestalo u zadnjoj cetvrtini koja je prelomila pobednika... cak 23 razlike izgubljena cetvrtina. Mislim da je Larga ovaj put izvukao domaci teren i njegovi navijaci :D

This Post:
00
209414.55 in reply to 209414.54
Date: 2/29/2012 1:36:36 AM
Overall Posts Rated:
77
Imamo jos jednu utakmicu u KUP-u naravno ko ga jos igra i jednu utakmicu iz svoje grupe , pa se ukrstamo zelim komsijama puno srece i sto manje povreda pa da vidimo cija je grupa jaca :D Gandzo nemoj d ame izneveris pa da izgubis utakmicu protiv plavaca, ta jedna izgubljena sto ces da imas je od mene jel znas :D

This Post:
00
209414.56 in reply to 209414.55
Date: 2/29/2012 4:41:27 AM
Overall Posts Rated:
590590
Odmah da ti kažem da sam i ja planirao da pobedim Gandžu kod kuće, tako da mu piši odma' dva poraza))
Inače, komentarisao si da blefiram, kad već provociraš da ti odgovorim: pojačanja neće biti trenutno. Procenio sam da je i ovakav sastav dovoljan da se izbori za PO. E, onda ćemo da vidimo...
Što se tiče ovog kola, malo sam iznenadjen pobedom svog tima. Igrao sam sa 7 igrača (kao što je Hell primetio), pritom sam izostavio 3 najbolja igrača. Iznenadio me je rookie Iglodi sa 22 poena i 7 skokova. Čuvao sam glavne igrače za Kup, imam tešku utakmicu, a nameravam da je dobijem.
Nije bilo iznenadjenja u ovom kolu. Gandza je dobio još jednu utakmicu sa dva poena razlike. Hell pokazuje da trenutno nema ozbiljnog rivala u grupi. Dok u plavoj grupi novajlije trenutno zauzimaju tri poslednja mesta, kod nas su dvojica na pozicijama koje vode u PO... Biće interesantna sezona do kraja.
Mene čeka teška utakmica u Kupu, a onda i nezgodno gostovanje kod Gruje. Dve pobede bi zaista bile uspeh za ovakav sastav Dorćola.
Srećno svima u Kupu, nadam se da ćemo svi proći u narednu rudnu!!!

This Post:
00
209414.57 in reply to 209414.56
Date: 2/29/2012 6:06:24 AM
Gandza Team
III.8
Overall Posts Rated:
00
Haha,vazi,dva poraza u najavi ali bice ih vise do kraja sezone.Iskreno nisam ocekivao ni kuci da vas pobedim.Pa,posto vidim da me neki jos uvek svrstavaju u grupu favorita za osvajanje lige,prokomentarisacu svoju ekipu,makar i na svoju stetu.Iako mi je kupovina jednog superstara na kraju prosle sezone delovalo kao super ideja,sve vise sumnjam u svoju odluku.Prvo tu je pitanje finansija,dao sam veliki novac i veliku platu.Sa prosirenjem hale i cene karata imam -8500 nedeljno,sa novcem koji imam mogu da izguram nekoliko sezona ali nije to to.Drugo i ono sto me najvise nervira je manjak opcija za napadacku taktiku.Vecina pobeda ove sezone je na misice a ne neka takticka premoc,zbog cega i igram ovu igru,da se nadmudrujem sa ostalim menadzerima.Zelim da imam odlicnu ekipu a ne fenomenalnog pojedinca.Tako da ja sebe ne vidim kao jednog od favorita,jer su me iskusniji igraci vec provalili dok ce manje iskusni to uraditi do kraja sezone,tesko da cu nekog takticki iznenaditi.Sa druge strane planiram da provedem par sezona u Trecoj,da podmladim ekipu i finansijski ojacam,tako da i ne razmisljam o Drugoj ligi.Naravno,sve ovo sto sam napisao neznaci da ne zelim da i dalje pobedjujem ali za mene je realno da budem izmedju 3 i 5 mesta,a ako udjem u PO cetvrtfinale je max.

Last edited by Garincha at 2/29/2012 6:10:37 AM

This Post:
11
209414.58 in reply to 209414.57
Date: 2/29/2012 7:57:50 AM
Overall Posts Rated:
77
pa dobro ljudi kada vi svi hocete da podmladjujete ekipu i sve ostalo onda nema sta da anstavljamo dalje ligu ja ulazim u II i to je to :D

This Post:
00
209414.59 in reply to 209414.58
Date: 2/29/2012 2:46:37 PM
Overall Posts Rated:
4747
ma podmladi je i ti pa otvori put nama mladjima :D

This Post:
00
209414.60 in reply to 209414.58
Date: 2/29/2012 2:48:59 PM
Overall Posts Rated:
55
Pa to smo se slozoli i prosle sezone,nego je Tunjevina pokvario dogovor.Sto se mene tice mozes i sad da ides ionako ima par otova u drugoj ligi,koji su tu bezveze,bolje da prepuste mesto nekome od nas(tebi).
Kratak osvrt na kolo za nama moze da bude samo kratak jer su svi rezultati ocekivani.jedino je Gandza pobedio sa "samo" dva razlike,tako da mozda i ima slabe tacke.Sto se ostalih tice ocekivane pobede,uz Pirovu pobedu moje ekipe tako da vandali imaju lak posao u sledecem kolu(forma ce biti katastrofa)
A da ne ostane samo na recima da je hell najozbiljniji,pogodite ko daje najvise koseva po utakmici,ko prima najmanje koseva po utakmici,ko ima najbolji procenat suta,ko ima najvise asistencija po utakmici,ciji je indeks uspesnosti najveci i ko gubi najmanje lopti po utakmici ?to su samo neke od kategorija u kojima je prvi,dok je u ostalim u samom vrhu.
Srecno u kupu,a najvise srece zelim samom sebi,trebace.
A da evo ti i jedna loptica da budes i tu bolji od mene:)

Last edited by Vladislav at 2/29/2012 2:51:49 PM

This Post:
00
209414.61 in reply to 209414.60
Date: 3/1/2012 5:01:53 AM
Overall Posts Rated:
77
A da T me zeznuo prosle da vidim ko ce me zeznuti ove :D al cuvam jednog keca u rukavu samo da vidim kako ce se odvijati sezona, za svaki slucaj da se ja obezbedim :D

Vladislave hvala na pohvalama i statistikama :D i hvala za lopticu :D sretno svima u KUP-u ko ima tezi mec ja sam jos sa botovima igram :D sto je najgore nesto mi smrdi da cu da pinem :D

This Post:
00
209414.62 in reply to 209414.1
Date: 3/1/2012 2:39:20 PM
Overall Posts Rated:
4747
izgleda da ce se sledece nedelje zavrsiti moje putovanje kroz kup :/

Advertisement