Do tej pory mało w tym wątku było liczb, a dużo odczuć i przekonań.
Dokładnie! 100% racji. Jax i Pewu robią propagandę ale to póki co jest tylko dobry pijar. Chciałbym w to uwierzyć co piszą ale póki co nie mam dowodów.
Skoro tego nie wiemy, a wiedzieć nie możemy bo nie ma jeszcze takich zawodników tzn. z blokami, zdolnymi grać w PLK...no chyba że są ? Ty siedzisz w samym centrum więc może wiesz?
W PLK jest kilku grajków z BL 11-13. Czy to wystarczająco? Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. Nie mniej póki co nie zauważam jakieś znaczącej różnicy w blokach w stosunku do poprzedniego sezonu. Co więcej zdarza się, że ich dużo słabsi w BL koledzy z drużyny mają sporo lepszą średnią BL na mecz.
Wytłuszczone - a to ciekawe, po czym to stwierdzasz?
Po pierwszych meczach;-)
Z drugiej nie rozumiem dlaczego już po jednym meczu, w sytuacji gdy niewiele wiemy, dominuje teza że bloki nie działają.
A ja nie rozumiem dlaczego tak często pojawia się teza, że bloki to przyszłość, że odmienią kadrę itp. Owszem pochwalam próby...ale po już dość długim czasie jeszcze nie usłyszałem żadnego konkretnego argumentu/ nie zobaczyłem żadnych liczb za. Wszystko to jakieś życzeniowe wróżby. Co więcej, póki co nic nie wskazuje by bloki miały być zbawieniem.
Last edited by kozlik4 at 6/18/2013 5:00:14 PM