Τελικά το ρίσκο Χρηστάρα άξιζε το κόπο! Μεγάλη νίκη επί του φαβορί Leniarniakos και πρόκριση για 1η φορά στην ιστορία μας στον τελικό της ΙΙΙ.11!! Δικαιώνομαι πανηγυρικά για τις προβλέψεις μου πριν τα play off όταν έλεγα ότι είναι νωρίς για να βγάζουμε νικητή και ότι ένας τραυματισμός μπορεί να φέρει τούμπα όλο τον προγραμματισμό μας! Σήμερα μου έφερε 2! Έναν για τον Leniarniakos και έναν για τον KOLINDRIANS. Στο τελικό τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον KOLINDRIANS. Μια μικρή αναδρομή για τις 2 ομάδες! Ήταν η 24η σεζόν που μας ενώνει! Τότε ο Averwf Larisas, πρωταθλητής της IV.61 την σεζόν 23, ανέβαινε για 1η φορά στα σαλόνια της ΙΙΙ κατηγορίας και τελείωνε την χρονιά με απολογισμό 11-11 και πρόκριση στα play off! Περίπου το ίδιο και για τον KOLINDRIANS, πρωταθλητής της IV.17 την σεζόν 23, ανέβαινε και εκείνος 1η χρονιά στη ΙΙΙ και τελείωνε με απολογισμό 12-10 και πρόκριση στα play off! Τέσσερις σεζόν μετά αυτές οι 2 ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο στα λουξάτα σαλόνια της ΙΙ κατηγορίας! Φαβορί δεν υπάρχουν σε τελικούς! Η προϊστορία σε 5 αγώνες πρωταθλήματος είναι 4-1 υπέρ του KOLINDRIANS για αυτό και εγώ του δίνω ένα 55% χώρια που έχει και καλύτερο ενθουσιασμό! Ειλικρινά φέτος για έμενα η χρονιά είναι επιτυχημένη γιατί η υπέρβαση κατάφερε και έγινε μόνο και μόνο με την πρόκριση στους τελικούς!
Last edited by Scarlito at 10/4/2014 5:21:20 PM