Jestem mocno zniesmaczony tym co się dzieje. Nie idzie mi tu o fakt że faworyt jest jeden. Bo go widać, bo robi, bo się udziela, ale o to że inni są bierni. Wystarczy wrzucić nick do bazy wyborczej i koniec wyborów. A gdzie mowa wyborcza, gdzie udzielanie się w tematach wyborczych? Do jasnej ... kiedyś al'a zabraknie i ktoś inny bedzie musiał wystartowac w wyborach i co, znowu nie będzie komu się wysilić i napisać kilku zdań, żeby nie narazić się na brak kompetencji i nie znajomośc tematu ?
A po 2 chyba brakuje mi tu ludzi z sukcesami na polskiej scenie BB a przeciez już kolejny sezon za nami :/
Wiekszosc userów bb ma gdzies czy all czy ktos inny bedzie selekcjonerem, wiekszosc z nich uslyszala o bb dzieki ht i ht poswiecaja wiecej czasu i ht jest numero uno dla nich, trzeba tez to wziasc pod uwage. Zemna tez tak kiedys bylo ale naszczescie juz tak nie jest, nawet juz zapominam ustawic spara w ht co kiedys bylo rzecza nie wyobrazalna. Musimy jakos dotrzec do tych użytkowników aby sie czesciej na forum udzielali, bo nawet zadko sie o co kolwiek pytaja bo im to rybka czy wygraja w bb czy nie. Musimy zmienic ich nastawienie a będzie z czasem coraz lepiej...moze nawet bb-radio powstanie? Tak czy siak nie nalezy sie denerwowac tylko cos konkretnego wymyslic;]
napisalbym wiecej ale czas sie zbierac na uczelnie, posiedziec na wykladzie a potem powalczyc z kolosem...:( bedzie ciezko:/