Az nem smafu, de akkor ne vegyék ennyire szigorúan kvázi büntetésként a pénzügyeket ebben a játékban.
Mi van, ha valaki egy kis országba frissen regel és azzal szembesül, hogy 2 év alatt feljut az elitbe, de onnan kilóg minden szempontból? Miért büntetik azt, aki 2 év alatt képes feljutni?? És ugye ennyi idő alatt képtelenség komoly élvonalbeli csapatot összedobni... Nem kéne ennyire megfogni a pénzügyeket.
Mi van ha valaki felad egy szezont? Hadd tegye, mint ahogy másutt is lehet azt tenni. Ne büntessék ilyen pitiáner dolgokkal, hogy 1/2 labdát ad a szurkoló, ha kikapok 100-zal illetve ha 25-tel is! Legyen már difi a vereség/győzelem megítélésében,az isten megáldja..
Mondtam már olyan példát, hogy másutt vödörszám öntik a játékba a pénzt. Lassan már azt se tudom mire költsem, annyim van.... Szórom ki az "ablakon" csak hülyeségekre :)
Nemrég költöttem el 350 milliót 5 fiatal játékosra és még mindig csak a felét lőttem el a pénzemnek..
Ott csak a tréderekedést büntetik keményen. Na, azt ide is át lehetne hozni hadd szívjon a sok tréder kínai.