BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252068.527 in reply to 252068.526
Date: 2/24/2014 7:23:27 AM
Overall Posts Rated:
419419
Άκρατος ενθουσιασμός επικρατεί στην ομάδα για την μεταγραφή του Χιλιανού Juan Manzor, που αποτελεί τον πιο ακριβό παίχτη που είχαμε ποτέ. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Juan τόνισε ότι στόχος του είναι η άνοδος και το βραβείο του MVP της σεζόν 27.
Με τη μεταγραφή αυτή πιάσαμε σε μισθούς τους new empire (που πούλησαν 2 παίχτες και μας έριξαν περιποιημένο κλαρίνο το Σάββατο, αλλά εμείς στεκόμαστε στο 8/8 του pregame) και πλέον είμαστε η 13η σε αξία ομάδα του πρωταθλήματος.

Last edited by Villagkouras at 2/24/2014 7:24:08 AM

This Post:
00
252068.528 in reply to 252068.521
Date: 2/24/2014 7:37:04 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
H πεντάδα του Ηρακλή είχε κατά ένα 20% καλύτερες καταστάσεις από αυτή του Thor...Επίσης στις αλλαγές του ο Ηρακλής είχε παίκτες με κατάσταση σε αντίθεση με τα παλτά που μπήκαν από τον Thor....! (Συνολικά ο Ηρακλής είχε καλύτερες καταστάσεις και με αρκετά μεγάλη διαφορά....)

Η αξιολόγηση του αγώνα στην περιφερειακή άμυνα του Thor ήταν 9 μέτριο....Όταν παίζει Νταλάρας και Τόμινιτς στο 1 και 3 για 9 και 8 λεπτά,πόση είναι ακριβώς η περ.άμυνα του Τhor...??

diafwnw en merei giati ta ratings einai o Mesos Oros tou 48leptou!ara perilambanei kai ton xrono pou epaiksan ta palta kai tis katastaseis twn paixtwn!!!

Η μηχανή τα λαμβάνει όλα υπόψην στην αρχή του αγώνα και βγάζει το τελικό αποτέλεσμα...Το πώς μπήκαν οι πόντοι σε κάθε περίοδο είναι άσχετο....Τα+/- κατά την γνώμη μου είναι το πιο άκυρο στατιστικό στοιχείο στο φύλλο αγώνα,δεν το έχω κοιτάξει ποτέ και ούτε έχω σκοπό...!! Πχ κατεβάζω πεντάδα με Ψαλίδα και Vitaniy και τον έχω τον άλλο +70 πόντους....Στα +/- μου βγάζει το αντίστοιχο νούμερο,βγαίνει κανένα συμπέρασμα για τους παίκτες...?

edw symfwnw oti stis 99% twn periptwsewn einai akyro!giati pote den antimetwpizoun tous idious paixtes!px h allagh sou mporei na antimetwpizei kapoion allo!

h akoma k ton idio na antimetwpizei paizei rolo h antoxh tou!px o estw o antipalos exei 4-5 antoxh!o vasikos tha antimetwpisei arxika to 100% twn skill tou paixth!enw h allagh tha ton antimetwpisei se shmeia tou agwna pou o paixths tha exei ftasei akoma kai sto 50% twn dynatothtwn tou!

Στην περίπτωση όμως του παιχνιδιού που συζητάμε όπως ''μοιράστηκαν '' οι πόντοι από την μηχανή ήταν συνεχώς μπροστά ο Ηρακλής με αποτέλεσμα τα +/- του Thor να είναι όλα αρνητικά ανεξάρτητα με το ποιος έπαιζε....!

ayto einai mia logikh ekshghsh estw k an den kserw an isxyei!px thewrhtika thn wra pou ta palta tou thor vriskontan sto ghpedo stoxeyontan epityxws kai o Hercules panta skorare!k den dexotan eykola kalathi!to skor se ayto to diasthma tha mporouse na einai 5-35 as poume!

alla h mhxanh upologizei oles tis leptomereies,vgazei ena teliko skor kai meta vgazei tyxaia thn ekseliksh tou agwna,asxeta me to poios agwnizetai kathe sugkekrimenh xronikh stigmh!

Για να το κλείσω,θεωρώ ότι τα ratings είναι μια ένδειξη αλλά μαζί με το μπόνους τις έδρας μπορεί να μπερδέψει η εικόνα όταν τα κοιτάμε μεμονομένα...Αν μου κάνατε λινκ τα π.π ανα 100 και όχι τα ratings ,θα πόνταρα ότι μάλλον έχει κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα....Συνεπώς δεν μπορούμε να απομονώνουμε τα ratings και να λέμε ποιος έπρεπε να κερδίσει....Είναι συνδυασμός και όλων των υπολοίπων πραγμάτων....Αν τα ratings είχαν απόλυτη βαρύτητα ναι θα είχε κερδίσει ο thor αλλά τα ratings δεν κερδίζουν παιχνίδια,οι πόντοι τα κερδίζουν και εκεί υπάρχει και ο παράγοντας τύχη που δεν φαίνεται...(5 ασσίστ να έβγαλε περισσότερες από αυτές που έπρεπε έβαλε και 2 τρίποντα,να μια διαφορά 16 ποντων...) Αυτά...!

gia mena ta ratings einai mia shmantikh endeiksh kuriws twn core skill kathe omadas!!!den dinei varythta sta deytereuonta!den upologizei as poume to IS,thn ID kai ta rimb twn kontwn,h tis asist kai to JS twn pshlwn!k epiprostheta den ypologizei sxedon katholouto mpasimo,mia idiaitera shmantikh parametro sto paixnidi!

ta PP sigoura apoteloun kaluterh endeksh k mporeis na elegkseis to pososto tou paragonta tuxh!alla k pali den mporeis na vgaleis asfalh symperasmata 100%!

epishs ta PP den mporoun na koitaxtoun memonomena!exei shmasia h epilogh epithetikou,amyntikou systhmatos,ta rimpaount kai h analogia rohs/OD!

to bonus ths edras symperilamvanetai sta ratings!den kserw an leitourgei san kathoristikos paragontas sthn katanomh twn faoul!

ayta k apo mena....!!!!!!!!!! :)

Y.G!!!!!!!!!!!thelw na ginw National Coach!!pshfise me!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!

This Post:
00
252068.529 in reply to 252068.527
Date: 2/24/2014 12:15:49 PM
Overall Posts Rated:
291291

...new empire (που πούλησαν 2 παίχτες ....

καλάα τι μεταγραφές ήταν αυτές??? 20.000 και 7000???

This Post:
00
252068.530 in reply to 252068.529
Date: 2/24/2014 2:30:50 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
καλάα τι μεταγραφές ήταν αυτές??? 20.000 και 7000???

htan gerontakia!an k ontws poulhthikan ligotero apo oso perimena!

This Post:
00
252068.531 in reply to 252068.530
Date: 2/24/2014 5:17:50 PM
Overall Posts Rated:
11
Αν δεν τραυματιζοταν στο 13ο λεπτο ο καλυτερος μου αμυντικος, τοτε η νικη θα ηταν φυσιολογικο αποτελεσμα (και παλι οχι με τετοια διαφορα), λογω της μικρης αλλά καλυτερης διαφορας σε αγωνιστικη κατασταση και της επιλογης μου να μην εχω παλτα.. Αλλα στην ουσια με αναπληρωματικο sg για 35 λεπτα, που δεν ειναι και πολυ καλος αμυντικος και μαλιστα πανω στον καλυτερο περιφερειακο του αντιπαλου (pg), τοτε θελει πολυ τυχη για τετοιο αποτελεσμα. Η μονη λογικη εξηγηση ειναι η σχετικα καλη αντοχη που εχουν οι παικτες μου και η επιλογη μου να μην παιζουν παλτα!!

This Post:
00
252068.532 in reply to 252068.531
Date: 2/24/2014 5:19:45 PM
Overall Posts Rated:
11
Επισης δεν ξερω ποσο μεγαλο ρολο παιζει η προβλεψη που εκανα, εστω και μονομερως!!

This Post:
00
252068.533 in reply to 252068.531
Date: 2/24/2014 6:12:56 PM
Overall Posts Rated:
419419
Όπως είχα γράψει και στο pregame, και εγώ περίμενα τη νίκη σου. Έκπληξη δεν είναι η νίκη σαν αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της και αυτό συζητάμε, μπας βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα για το πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Αυτό για τον παίχτη σου που χτύπησε δεν το είχα προσέξει...

Ομολογώ πάντως ότι ακόμα συμπέρασμα δεν έχω βγάλει και μάλλον δεν πρόκειται...

Επισης δεν ξερω ποσο μεγαλο ρολο παιζει η προβλεψη που εκανα, εστω και μονομερως!!

Φυσικά και παίζει ρόλο! Στην αξιολόγηση της Εσ. Άμυνας έβγαλες 8 υψηλό. Χωρίς την πρόβλεψη θα είχες χαμηλότερο, π.χ. 7 υψηλό (τελείως υποθετικό νούμερο).

Δες το δικό μου παιχνίδι: [match=65905139 ]Έτσι κι αλλιώς θα έχανα, αλλά προβλέποντας εξωτερικά και χάνοντας την πρόβλεψη, διαλύθηκα. Σημειωτέον, όταν χάνεις μια πρόβλεψη, μειώνεται η αντίθετη άμυνα. Π.χ. αν προβλέψεις εσωτερικά και χάσεις την πρόβλεψη, μειώνεται η εξωτερική άμυνα και ανάποδα.

This Post:
00
252068.534 in reply to 252068.533
Date: 2/24/2014 6:42:48 PM
Overall Posts Rated:
11
Το ειδα το παιχνιδι σου και μου εκανε εντυπωση η συντριβη!!
Οταν ειδα τον τραυματισμο του βασικου μου sg σκεφτηκα πως θα χασω καμια δεκαρια ποντους, αλλα και ο αναπληρωματικος εκανε δουλιτσα μαλλον λογω αγωνιστικης καταστασης.
Λογικα οι αγωνιστικες καταστασεις, η αντοχη και η προβλεψη εκαναν καλο συνδιασμο..!

This Post:
00
252068.535 in reply to 252068.533
Date: 2/25/2014 6:02:38 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Όπως είχα γράψει και στο pregame, και εγώ περίμενα τη νίκη σου. Έκπληξη δεν είναι η νίκη σαν αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της και αυτό συζητάμε, μπας βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα για το πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Αυτό για τον παίχτη σου που χτύπησε δεν το είχα προσέξει...

Ομολογώ πάντως ότι ακόμα συμπέρασμα δεν έχω βγάλει και μάλλον δεν πρόκειται..

oute egw eixa proseksei ton traymatismo!alla edw psaxnoume gia sumperasmata!k krinoume apo ta rating kai ta PP mpas k vgaloume akrh!

k egw pisteyw oti mono oi programmatistes mporoun na aitiologhsoun to apotelesma!

Φυσικά και παίζει ρόλο! Στην αξιολόγηση της Εσ. Άμυνας έβγαλες 8 υψηλό. Χωρίς την πρόβλεψη θα είχες χαμηλότερο, π.χ. 7 υψηλό (τελείως υποθετικό νούμερο).

exw thn entypwsh oti den mporei na einai toso polu!logika 8 xamhlo!

k mia shmantikh erwthsh!exoume katalavei ti akrivws ephreazei h provlepsh h mh ths epikentrwshs!h provlepsh tou rythmou ti akrivws ephreazei?exei idea kaneis?oi BB-des den thelhsan na to apokalupsoun!

mia idea pou exw einai oti isws dynamwnoun ligo thn amyna sta prwta deyterolepta an exeis epilepseiepityxhmenh provlepsh gia grhgoro k to antitheto!

This Post:
00
252068.536 in reply to 252068.535
Date: 2/25/2014 6:19:09 AM
Overall Posts Rated:
419419
k egw pisteyw oti mono oi programmatistes mporoun na aitiologhsoun to apotelesma!

Mην παίρνεις και όρκο!

exw thn entypwsh oti den mporei na einai toso polu!logika 8 xamhlo!

Τι να σου πω... Εγώ γύρω στο 8-10% την έχω την μεταβολή.. Το παράξενο είναι ότι σε περίπτωση επιτυχημένης πρόβλεψης στα εσωτερικά, αυξάνεται και το ριμπάουντ...

k mia shmantikh erwthsh!exoume katalavei ti akrivws ephreazei h provlepsh h mh ths epikentrwshs!h provlepsh tou rythmou ti akrivws ephreazei?exei idea kaneis?oi BB-des den thelhsan na to apokalupsoun!

mia idea pou exw einai oti isws dynamwnoun ligo thn amyna sta prwta deyterolepta an exeis epilepseiepityxhmenh provlepsh gia grhgoro k to antitheto!

Σε αυτό δεν έχω ιδέα!

This Post:
11
252068.537 in reply to 252068.536
Date: 2/25/2014 1:20:09 PM
Overall Posts Rated:
419419
Το μηχάνημα πήρε πίσω αυτά που έδωσε στον Ηρακλή το Σάββατο, αφού παρά το γεγονός ότι είχε καλύτερα ΡΡ100 και στις 5 θέσεις, έχασε το παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας...

Advertisement