Polih(20 let) ni super igralec,ker je dobil prednost pred Sebo(21)-.-
Taka trditev je tako butasta in zavistna,da ni za nikamor.No,opremil sem jo še z" -.-",kar ni verjetno pravilno,kadar hočemo povedati neumno šalo.Ne vem, kaj bi moral napisati na koncu..morda-:P.:)..-_-?
Najraje bi tu zaključil...pa ne morem.Vedno mi podaš" kakšno kost za glodati" v svojih argumentih.Seveda,to velja tudi zame,da se razumemo.
Dobro,torej,če ima igralec slabši DMI....se pravi 1-2 stopnji.To velja verjetno za vse skile,tako za met z razdalje in met z skoka,kot za vodenje žoge in prodiranje ter zunajno obrambo,itd..Prav gotovo je za RnG najpomembnejši met,zunajna obramba(na tej tekmi) ni toliko pomembna,kot sicer,ker so igrali pod koš.Dosti argumentov gre na tvoj mlin.....Recimo:Polih ima
obr. pod košem ima zadovoljivo,kot nalašč za to tekmo,ampak,če odštejemo 1-2 skila,pa smo spet pri Sebi(sprejemljiv).
Uglavnem,ne trdim,da bi moral Seba na vsak način na tej tekmi zaigrati,je pa bila lepa priložnost,da bi morda lahko zaigral glede na to,da so bili nekateri poškodovani in je v odlični pripravljenosti.Mislim,da je to razvidno tudi iz te izjave:
so sedaj samo špekulacije.Njihov 60k OI je bil dobro zaustavljen in tvoj Polih je dobil visoko oceno.
Mislim,da sem z tem skoraj nekako priznal v pravilno odločitev izbere.Dino Simonič,ki je začel v peterki(pripravljenost-zadovoljiv),pa je odlično ustavi njihovega 60k Oi- ja,Polih(prpravljenost-dober) pa je dobil visoko oceno(13,5).
Seveda,ne moremo vse gledati prek DMI-ja in pripravljenosti,je pa močan adut pri igralcih,ki se med seboj, tako "malo" razlikujejo.Zato nisem tako zelo prepričan,kot ti,da je temu,tako.Kaj bi bilo,če bi Seba zaigral na tej tekmi?Bi izgubili za 10 točk ali bi bila razlika približno enaka?Ne vem,morda ali pa je večja verjetnost,če že hočeš to slišati.
l.p.
P.S-bi si želel to zaključiti oz.umiriti žogico po zasebnih sporočilih.