Και στην τελική, λοιπόν, ναι έχεις δίκιο...Το λάθος μου ήταν που δεν κατέβασα καθόλου στο παρκέ, 3 βασικούς μου παίκτες, επιλέγοντας να παίξουν στο κύπελλο...Έπρεπε να τους βάλω αναπληρωματικούς...όπως έκανα με τον 4ο βασικό μου....και έπαιξε σε άλλη θέση απο την κανονική του...άρα έπρεπε να κατεβάσω την δεκάδα και όχι την επτάδα μου...Κάποιος που ξέρει να διαβάζει ένα παιχνίδι, πράγματι μπορεί να το διακρίνει...άρα καλό είναι εναν άτοπο χαρακτηρισμό για το προσωπό μου συνοδευόμενο απο μαθήματα τακτικής, δεν είναι αποδεκτά παρά μόνο καλοπροαίρετα σχόλια και επισημάνσεις....
Για να τελειώνουμε μια συζήτηση που δεν οδηγεί και πουθενά , διότι όπως είπα, όλα θα κριθούν απο το ξεκαθάρισμα του κυπέλλου και μετά, δεν έχω καμία ομάδα φοβερή και τρομερή που θα σας νικάει όλους, οπως θα έκανε ο αχώνευτος Μουρίνιο, αλλά προσπαθώ να βρώ τα πατήματα μου, να μάθω τους αντιπάλους μου...Ο όμιλος είναι δύσκολος με πολύ καλύτερες όμαδες απο την δικιά μου...και αυτό είναι πασιφανές...
Σας ζητώ συγγνώμη αν πιστεύετε οτι ειρωνεύτηκα ή προσέβαλα τον καπίταλα..δεν είχα τέτοιο σκοπό..Τα υπόλοιπα στο παρκέ...