BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Season 21

Season 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224802.53 in reply to 224802.52
Date: 9/15/2012 2:17:35 AM
Overall Posts Rated:
2222
Σωστά το έγραψες. Ο μόνος τρόπος να χάσουν οι Γεροξούρες είναι αν ξεχάσουν να στήσουν.
Τώρα όμως ήδη έστησαν.
Που χάθιηκε το Βελβεντόπουλο?

This Post:
00
224802.54 in reply to 224802.38
Date: 9/15/2012 6:01:01 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Πρώτα απο όλα...η νίκη σου ήταν δικαιότατη...

Δεύτερον το ότι έχασα εγώ και επέλεξα την τακτική και τους παίκτες, που δεν απέδωσαν,φταίω εγώ και όχι εσύ...εσύ διάβασες το παιχνίδι και σου βγήκε και συγχαρητήρια...

Τρίτον δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σένα...αναφέρομαι σε μένα και τα στραβά της ομάδας μου...

Τέταρτον ως νέος στην κατηγορία δεν έχω την εμπειρία, την γνώση του παιχνιδιού και των τακτικών του και φυσικά δεν ξέρω τις ομάδες σας..τώρα τις διαβάζω...εάν θεωρείς προσβλητικό ότι αναφέρω τα λάθη μου και το παιδί με τα ποτηρόπανα, πρέπει να το κοιτάξεις....

Και πέμπτον δεν σε ειρωνεύομαι και δεν με ξέρεις απο εχτές...ότι χρειάζεσαι, εάν θεωρείς ότι σε έθιξα υπάρχει και το inbox...εκτός εάν το θελήσεις και συνεχίσεις...άκου Μουρίνιο...

This Post:
00
224802.55 in reply to 224802.43
Date: 9/15/2012 6:19:49 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Και στην τελική, λοιπόν, ναι έχεις δίκιο...Το λάθος μου ήταν που δεν κατέβασα καθόλου στο παρκέ, 3 βασικούς μου παίκτες, επιλέγοντας να παίξουν στο κύπελλο...Έπρεπε να τους βάλω αναπληρωματικούς...όπως έκανα με τον 4ο βασικό μου....και έπαιξε σε άλλη θέση απο την κανονική του...άρα έπρεπε να κατεβάσω την δεκάδα και όχι την επτάδα μου...Κάποιος που ξέρει να διαβάζει ένα παιχνίδι, πράγματι μπορεί να το διακρίνει...άρα καλό είναι εναν άτοπο χαρακτηρισμό για το προσωπό μου συνοδευόμενο απο μαθήματα τακτικής, δεν είναι αποδεκτά παρά μόνο καλοπροαίρετα σχόλια και επισημάνσεις....

Για να τελειώνουμε μια συζήτηση που δεν οδηγεί και πουθενά , διότι όπως είπα, όλα θα κριθούν απο το ξεκαθάρισμα του κυπέλλου και μετά, δεν έχω καμία ομάδα φοβερή και τρομερή που θα σας νικάει όλους, οπως θα έκανε ο αχώνευτος Μουρίνιο, αλλά προσπαθώ να βρώ τα πατήματα μου, να μάθω τους αντιπάλους μου...Ο όμιλος είναι δύσκολος με πολύ καλύτερες όμαδες απο την δικιά μου...και αυτό είναι πασιφανές...

Σας ζητώ συγγνώμη αν πιστεύετε οτι ειρωνεύτηκα ή προσέβαλα τον καπίταλα..δεν είχα τέτοιο σκοπό..Τα υπόλοιπα στο παρκέ...

This Post:
00
224802.56 in reply to 224802.54
Date: 9/15/2012 6:21:10 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Ε λιγα τα λογια σου για τον Special One ε!!! Ειναι κι ο αγαπημενος μου...Οχι που κανατε πρπονητες κατι Γκουαρντιολες και κατι Βιλες Μποες...ΕΛΕΟΣ!!!χαχαχαχα...
Λοιπον περα απο τη πλακα δεν νομιζω οτι ο Ταυρος ηθελε να θιξει κανεναν...Το παιδι ειναι καινουριο στη κατηγορια κ πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που συμμετεχει στο φορουμ οταν αλλοι κι αλλοι δεν το κανουν ποτε...Οποτε πιστευω ηταν μια παραξηγηση με τον φιλο Καπιταλα κ τιποτα παραπανω...

This Post:
00
224802.57 in reply to 224802.56
Date: 9/15/2012 6:44:10 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Ώπα...!!!!!!!!

Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα...και δεν μου αρέσει καθόλου....!!!

Πώς μπορείς να συγκρίνεις τον Fucking One με τον Γκουαρντίολα..??? Ιεροσυλία..!!!! Θα βγούνε οι barcelonistas στους δρόμους...

Πέρα απο την πλάκα , εγώ δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποιον ως προπονητή που όπου πάει αγοράζει 20 τοπ κλας παίκτες για να κάνει ομάδα...άσε που είναι εμπαθής και κομπλεξικός...μου θυμίζει τον Φερέιρα...όλο η διαιτησία του φταίει....

This Post:
11
224802.58 in reply to 224802.57
Date: 9/15/2012 7:16:40 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
χαχαχα οντως μεγαλο θεμα φιλαρακι...
Εγω αντιθετα πιστευω οτι ο Special One πηρε τιτλους με ομαδες που αλλος προπονητης δεν θα μπορουσε να το κανει...Παρε για παραδειγμα τη Πορτο, την Ιντερ ακομα και τη τεραστια Τσελσι!!!Ομαδες που στο ξεκινημα της σεζον δεν ηταν φαβορι ουτε στους 8 να φτασουν!!!Παρ ολα αυτα το πηρε με ολες το CL...
Με τον Μουρινιο επαιζαν παικτες στο 100% των δυνατοτητων τους οι οποιοι μολις εφυγε επεσαν κατακορυφα!!!Να θυμηθω Μιλιτο...Τι κανει τωρα αυτη η ψυχη?Υπαρχει πουθενα?
Στη Ρεαλ οντως εχει αστερες...Κι αλλοι τους ειχαν αλλα δεν επαιρναν ουτε κουπιτσα...Αυτος πηρε το πρωταθλημα και οσο για το CL...υπομονη κοντοζυγωνει κι αυτο...Διαφωνει κανεις?
Τελος ο φιλος σου ο Γκουαρντιολα πως εγινε προπονητης?Εχοντας μια ομαδα με παικτες οπως οι Messi,Xavi,Iniesta,Villa,Puyol, Pique,Dani Alves κτλ κτλ...Δηλαδη τους καλυτερους στο κοσμο?Ετσι γινεται προπονητης ο καθενας...Ακομα και ο Τιτο Βιλανοβα οπως θα εχεις ηδη δει!!!
Το οτι ο Μουρινιο ειναι κομπλεξικος νομιζω ολοι το δεχομαστε...Μηπως ομως αυτο ειναι που τον κανει μοναδικο? Αυτο το σοου που δινει καθε αγωνιστικη στο παγκο που κανεις αλλος δεν το κανει?Γιατι η μπαλα τι ειναι στη τελικη...Κατι σαν σοου σωστα?
Ασε που ειμαι και φανατικα εναντιον της παρεας των κοντων της σπαστικης αυτης ομαδας με τις εκατομμυρια πασες πριν το γκολ...και υπερ του μεγιστου Κριστιανο!!!
Οποτε οντως η κουβεντα ειναι μεγαλη και δεν νομιζω οτι θα συμφωνησουμε ποτε...χαχαχαχα...

This Post:
00
224802.59 in reply to 224802.58
Date: 9/15/2012 7:43:27 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Θέλεις σήμερα να μου την μπαίνεις βλέπω...Σου αρέσει ο ζελεδάκιας...??? όντως δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε...

Παρόλα αυτά όμως, θα σε διορθώσω...με την Τσέλσι δεν πήρε CL...ο Ντι Ματέο το πήρε...:Ρ

This Post:
00
224802.60 in reply to 224802.59
Date: 9/15/2012 8:00:24 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Εχεις δικιο CL δεν πηρε...αλλα λιγο wiki θα μας διαφωτισει σχετικα με το τι πηρε...Για να δουμε:
Ο Αμπράμοβιτς διέθεσε πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές νέων ποδοσφαιριστών αλλά ο Ρανιέρι δεν έδειξε ικανός να τους αξιοποιήσει κατακτώντας κάποιον τίτλο. Έτσι το 2004 αντικαταστάθηκε από τον Πορτογάλο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε μόλις κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο. Με τον Μουρίνιο στον πάγκο σε κάθε σεζόν κέρδισε κάποιο τίτλο.
Το 2005, στην επέτειο της εκατονταετηρίδας της, η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ σημειώνοντας ρεκόρ νικών, βαθμών και άμυνας. Το ίδιο έτος κέρδισε το Λιγκ Καπ νικώντας τη Λίβερπουλ με 3-2 κι έφτασε ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το 2006 ξανακέρδισε το πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των 29 νικών της προηγούμενης περιόδου ενώ το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, ξαναπήρε το Λιγκ Καπ Αγγλίας για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια και τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα.
Μηπως τωρα σ επεισα?χαχαχα
Οσο για τον ζελεδακια...εγω ειμαι φανατικα Ιταλοφιλος(Εθνικη Ιταλιας και ξερο ψωμι) αλλα και Juve μεχρι το κοκκαλο!!!
Απλως δεν χωνευω τη παρεα των κοντων οποτε υποστηριζω Ρεαλ γιατι θελω να τους βλεπω μονο 2ους οπως και στην Αγγλια δεν χωνευω αυτον το προπονητη τον παππουλι με τη τσιχλα που η φατσα του σπαει @@...Γι αυτο υποστηριζω Τσελσι και Σιτι!!!
Αν με ρωτησεις ομως Κριστιανο η Μεσι θα πω σιγουρα Κριστιανο...Μ αρεσει περισσοτερο το στυλ του...ποδοσφαιρικα μιλωντας παντα...

This Post:
00
224802.61 in reply to 224802.60
Date: 9/15/2012 8:27:48 AM
Overall Posts Rated:
334334
Καλή αγωνιστική να έχουμε!!!
Eλπίζω χωρίς κανένα απρόοπτο, για να έχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε :P
Άντενα δούμε θα βγάλουμεκαμια 10αρα---11αρα άμυνα σήμερα????

This Post:
11
224802.62 in reply to 224802.60
Date: 9/15/2012 8:37:04 AM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Το θεμα ξεφυγε και δεν παρεξηγηθηκα καθολου φιλε patriot.Χουλιαμα κανουμε.Αν ητανε αλλιως δεν θα ειχε σημασια να μιλαμε στο φορουμ.Μπορει να ξεφυγα και εγω.Οπως σε απαντησα δεν ειπα οτι ειμαι καλυτερος κανενος και αν ρωτησεις και αλλα παιδια του ομιλου ποτε δεν εκανα κριτικη σε κανεναν για την ομαδα του.Κραζω μονο οσους δεν μιλανε στο φρουμ.Σιγουρα στο μεταξυ μας ματς πιστευω οτι το διαβασα καλα αλλα ειχα και τυχη που τελικα επελεξες το σεναριο που ειχα στο μυαλο μου.Οσο στο ποδοσφαιρικο θεμα ενα θα πω.Γας εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!Μια ειναι η ομαδα στην Ισπανια BARCA και στην Αγγλια MAN UTD.Οσο για τον μυρωδια τον Μουρινιο μονο στην Πορτο δεν ειχε τα ονοματα αλλα εκεινη η ομαδα δεν ειχε να ζηλεψει και πολλα σε ποιοτητα απο αλλες ομαδες.

Υ.Σ.:Φιλε patriot ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες μαζι μου και να σε βλεπουμε πιο τακτα στο φορουμ και να ανταλασουμε αποψεις.

This Post:
00
224802.63 in reply to 224802.62
Date: 9/15/2012 8:52:18 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Ποιος ειναι Αμπαλος ρε Σαλονικιε?Γαυρος και αμπαλος δεν γινεται!!!Γινεται?
Μαθατε τωρα ολοι Barca και Barca!!!Σιγα τ αυγα!!!Με 10 παικτες σας απεκλεισε η τεραστια Chelsea περυσι!!!Αντε μωρη αρρωστια Ramirez...χαχαχαχα

Advertisement