kodėl gi aš keistuolis? kad nuvesiu rinktinę į pergales? kad nepralaimėsiu vidutiniokam? ar kad naudosiu ne vieną taktiką varžybose? tave tenkina mūsų eiliniai pasirodymai? manęs ne, todėl ir kandidatuoju, nes atsibodo žiūrėt, kai viena iš daugiausiai vartotojų turinti šalis, pralošia belgam, indonezijom ir panašiai. Su tokiu vadovavimu koks yra dabar, o jis nesikeis, nes į rinktinę pretenduoja tokio pat mąstymo kandidatas, kaip ir buvęs treneris, gausim ir nuo vengrų ir nuo norvegų, įsikandę laiko tuos artimus metimus pasaulio bamba, o net nebando kažko pakeist,juolab kad sudėtis tuos pakeitimus daryti leidžia. Draugiškose išbandoma tolimų metimų taktikos, bet kai ateina varžybos sėdim su artimais ir juokinam.
pikta, kai žmonės treniruoja, ruošia žaidėjus, o ateina ir su*ika viską su savo viena taktika. kaip pavyzdys - prancūzai, lošiantys įvairiom taktikom ir apsunkinantys varžovams gyvenimą. Kodėl mes prastesni??? Atsakysiu - NES BIJOM IMTIS KAŽKO NAUJO. O aš imsiuosi, tik tegul liaudis mane išrenka, gal po pergalių neatrodysiu toks keistuolis.