"kilkudziesięciu" bo nie wiem dokłądnie ile, wiem ze ostatni raz o czymś takim rozmawiałem ze Sztukerem dawno temu, w momencie gdy już w zasadzie ciągle graliśmy przeciwko sobie CT a nie bardzo w to ludzie wierzyli, więc w zasadzie nie chciałem się umawiac na luz a bardziej skończyć z CT które jest tego odwrotnością bo szkodziło tylko nam, ale moim zdaniem bardziej Sztukerowi (patrzac na moje wyniki)
nie wiem w którym sezonie to było, ale dawno temu, moze Sztuker pamięta
a no i Sztuker wtedy zdecydował ze będziemy cierpieć dalej i dalej regularnie raz jeden raz drugi, a często obaj częstowaliśmy się CT
potem juz z nikim o ustawianiu się na luz nie rozmawiałem i tez chyba nikt mi tego nie proponował, choć tu na 100% jestem pewien, fakt że z moze dwiema drużynami mam tak że od wielu sezonów nie zdarza się by ktoś dał coś więcej niż luz, ot pozostałośc ze starych czasów
proponuję Ci napisać do wszystkich manago w PLK
a ja tutaj oficjalnie daję zgodę na publikowanie moich maili z ustawianiem się na luz znaczy powiedzmy z 25 sezonu to takie maile byś dostał, ale później powiedzmy po 35 sezonie jak zacząlęm serię to już nie
jak wchodziłem do PLK to taki był standard i sie do tego dopasowałem, bardziej też mi zalezało ze względu na B3, bo tam sie wtedy liczył entuzjazm z ligi a w innych krajach managerowie grajacy w B3 byli czesto wspierani przez kolegów (np. chińczycy)
jak się zaczęło granie w B3 na stałym encie = 12 to już wtedy mi na tym luzie nie zależało a i chyba w lidze zaczęło to zanikać (przynajmniej mi sie tak wydaje)
co do ostatniego meczu zarzucanie ze tam była ustawka na luz to rozumiem gdyby ktoś kto zaczyna grać mógł tak pomyśleć
przecież ustawienie się na luz ma na celu próbę wygranej w danym meczu z próbą obopólnego zaoszczędzenia enta na następne mecze
jakby to miało być?
TomFrost zaproponował mi luz i później odpuścił mecz - co mu to miało dać?
czy to ja zaproponowałem luz a TomFrost się zgodził i później odpuścił - jaki w tym sens umówić się na luz i się poddać?
umawianie sie na luz musi miec sens, to moze być wtedy jak mamy jakiś mecz ćwierćfinałowy w PO, np taki:
(116875268) i szykujemy się na następnego przeciwnika, kto wygra ten będzie miał pełnego enta, luz + granie by wygrać dzięki temu utrzymujemy enta i wyciągamy w kolejnym meczu takie podobne staty w obronie - to ma sens, a bez tego by nam te staty w obronach i zbiórce spadły
Last edited by darkonza at 10/31/2021 3:50:51 PM