BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.4 > SEZONA 67 KO BI ERKO KOBILI SE NADO😁

SEZONA 67 KO BI ERKO KOBILI SE NADO😁

Set priority
Show messages by
From: gugy

This Post:
22
326098.53 in reply to 326098.52
Date: 1/19/2025 4:54:38 AM
West Side --- ŠF
II.4
Overall Posts Rated:
2222
Treba biti pametan kod odabira igrača za trening.
Ima po BB forumima dosta o tome koliko potencijal utječe na trening, na početku je potencijal totalno nebitan, kasnije se brže stvori "plafon" igračima nižeg potencijala.

Superzvijezda potencijal je meni osobno i dalje oke za trening jer trenutno možeš "ubost" 19. godišnjaka sa nekih 80 UZS na početku sezone, dok tipa ČKS ugl budu panjevi sa UZS 64 i hrpom mana u skillu i treba im sto godina treninga na prepravke, većina trenera nakon 2 sezone izgube živce i proda ih, ima i sad na marketu par igrača sa ČKS potencijalom i 20 godina koji su očito trenirani ali treneri izgubili volju i prodaju ih za nekih $300 000-700 000.

Isto tako ja osobno izbjegavam "pokupit" igrače koji imaju neku masivnu manu u skillu. Npr SF sa vanjskom obranom 1-2 ili playmaker bez dometa šuta.

I neka moja zadnja preporuka novim igračima je da prije kupnje igrača, pogotovo onih koji odmah idu u petorku a nisu za treniranje, obrate pažnju na 2 stvari:
1) prosjek šuta tekuće i prijašnjih sezona
2) razina konkurencije

1- ako lik šutira 34% iz igre zadnje 3 godine vjerojatno ima "skrivenu " ocjenu igre nisku i/ili ako faulira kao luđak svaku utakmicu. Okanite ga se. Dat će te pare za njega i dizat će vam živce sa šutem 2/14 i na kraju će te ga prodat za manje pare nego ste ga kupili. Isto tako ako ima 6 faul u 12 minuta svaku utakmicu nemaš nikakve koristi od njega.

2- ako lik ima 50 poena po utakmici, ti igraš 2. ligu on tamo neku 4. Finsku protiv botova. To nije realno stanje njegovih statistika.

From: marijoh

To: gugy
This Post:
11
326098.54 in reply to 326098.53
Date: 1/19/2025 7:04:52 AM
Dugave2019
II.4
Overall Posts Rated:
409409
Svaka čast na aktivnosti i pomoći mladim nadama buzera od vas old timera na buzeru možda se neki mladac uhvati za to i progleda jer ipak vi stare iskusnjare imate svima njima za reći nešto a i uvjek ste tu za pomoći ak im di zapne. I kak bi rekli ovo ni igra sprinta nego maraton do uspjeha se može samo dugoročnim odricanjem i treningom

This Post:
00
326098.55 in reply to 326098.54
Date: 1/20/2025 7:11:33 AM
Sonicboom
II.4
Overall Posts Rated:
22
Malo sam čitao vaše opaske vezane za trening. Izgleda mi logično sve što kažete i vidim da je igra strukturirana na detaljima i ustrajnosti, baš kao u pravom svijetu. Nitko nije niti u stvarnosti postao igrač preko noći pa tako neće niti ovdje
Kada ispadnem ove sezone u III. Ligu ostat ću aktivan ovdje na forumu da izmjenjujemo mišljenja i pratimo napredak. Evo nakon BBL utakmice u srijedu ću podići GYM na 3/3, trener je LVL 6, a trener mladih LVL 5. Trening baziram Strunjea (ČKS, 18 god., PG), Matulja (ČKS, 28 god., SF/PF) i Ivić (MVP, 19 god., PF). Neću se odreći niti Milačića, vidjet ćemo dokle on može dogurati. Imam tu i ovog Poljaka malog koji je vjerojatno bolji od svih ovih domaćih koje sam naveo ali zašto bih Poljacima radio igrače, dvije sezone mu dati treninga 1 na 1 i ode on za 1.3M+, siguran sam 😁