Co to za jakaś większa wyprz ? Jakaś specjalna strategia na miszcza w zapowiedzianym sezonie 16 ?;-)
Przecież muszę mieć kasę na kupowanie mutantów i sprzedaż ich przed updatem finansów ;) Inaczej trudno byłoby chyba o tego miszcza w sezonie 16 ;)
A tak poważnie to przy wieczornym piwku pomyślałem co będzie to będzie. Jak sprzedam Galona lub jakiegoś innego ( lub innych ) zawodników będę miał mobilizacje by obrać jakiś nowy plan rozwoju drużyny, bo chyba lekki zastój się zrobił. Jak Galon nie pójdzie to wcale smutny nie będę, bo jak widzisz jest całkiem przyzwoitym grajkiem i spokojnie daje radę w PLK.
Jeśli chodzi o to ile za niego kiedyś dałem to muszę trochę sprostować. Ja go kupiłem jak miał 20 lat ( mniej więcej w połowie 11 sezonu ) i był potencjalnym reprezentantem U21. Zresztą zagrał później w U21 10 meczów z nie najgorszym skutkiem. Każdy kto wtedy chciał mieć takiego grajka musiał wyłożyć na niego kasę podobną do tego co sam zapłaciłem a czasem nawet większą. Pewnie gdybym kupował kogoś takiego w wieku 18 lat byłby tańszy ale wtedy trenowałem innych graczy.
Myślę, że wszyscy pamiętają iż kiedyś takie ceny nie były niczym niezwykłym. Dopiero jak BBcy wypompowali mnóstwo kasy z rynku ceny zaczęły spadać. Teraz tez nie kupiłbym raczej takiego 20 latka jakim był Galon za 4 bańki....ale kiedyś było inaczej.
PS. Za to na Boczu chyba nieźle bym zarobił, bo kiedyś kupiłem go jako 18 latka za 306 tys
Last edited by Mr.President_ELIT at 4/13/2011 2:21:00 PM