nakon što sam sa svim managerima razmjenio par riječi, prijedloga, zamolbi, prigodnih psovki i slično rješene su sve dvojbe i tu je konačan spisak reprezentativaca, a oni su:
Curka, Grbeš, DaSilva, Mazija, Topić, Padovan, Krajina, Peričić, Fatur, Žakula, Verbić, Mijac, Težak, Petroša i Verbanac.tri su mjesta slobodna i po potrebi će biti pozvani u prvom redu Šuper, Polovanec, Pejković ili Karabatić. sve u svemu ja sam jako zadovoljan sa reprezentativcima, a ovi novi bi trebali kroz sezonu puno još napredovati.
međutim, u međuvremenu se pojavio jedan veliki problem; vlasnik Mijca
(38913) je novi australski prvoligaš koji je navodno zbog nedostatka vremena odlučio rasprodati ekipu i vratiti se u drugu ligu. Mijac će tako na TL u četvrtak a licitacija će završiti u nedjelju 01.05. bilo bi idealno da ga može neko od naših igrača kupit. cjena će mu biti oko 1M. znam da je njegova plaća veliko opterećenje za bilo koga, ali ako ima zainteresiranih (velečasni, bele...vi ste nešto spominjali da ste krcati lovom i da tražite nekog centra) mogu se javiti vlasniku za dogovor.
Last edited by LA-Styx at 4/22/2011 8:35:52 AM