Eu am o problema cu distributia minutelor in ultimele 2 meciuri amicale.
Nu inteleg de ce pivotul titular e desemnat in meci cel care eu l-am stabilit ca fiind rezerva.
Daca e vorba de un bug, cine verifica o astfel de problema ?
Din aceatsa cauza am piedut forme si ceva minute de antrenament in aceste 2 saptamani.
Al doilea lucru care as vrea sa-l reclam este ca timpul in care siteul trece pe offline e extrem de scurt. Nu am stat sa cronometrez, dara cere user si parola extrem de repede. Este frustrant sa stai sa asezi echipa si cand salvezi vezi ca nu mai esti logat.
Salutare! dupa cum a spus si macabroo mai sus, astfel de cazuri, cind rezerva este titularizata se intimpla atunci cind alegi in setarile meciului ,, Lasa antrenorul sa decida'' si atunci cind titularul este mult mai slab decit rezerva.
Totusi, in caz ca depistezi vreun bug ori crezi ca este un bug, il raportezi pe threadul special destinat pentru aceasta:
(24231.1)Referitor la problema a 2, este un caz destul de discutat, dar cum s-a mai spus, depinde si de browserul pe care il folosesti. Astfel ca, pe viitor, pentru a evita astfel de probleme, poti sa deschizi un meci mai vechi si sa-l privesti in reluare intr-o alta pagina ori sa verifici daca nu ai trecut pe offline inainte de atrimite ordine sau vreun mesaj.
Last edited by Azrail at 12/24/2010 3:02:26 AM