.onda se još Moa uključi sa kvantnom fizikom
ti jedino dođeš na red kad odemo na pivu
Pozdrav cijeloj familiji Styx...pogotovo Styx-junioru...Reci starome da zajebe, i nek te pusti na miru...tu si sa starom gardom, i sa nama buš više naučil nego u školi.Ray i Mariola ti dođu ko profesori iz prirode i društva...onda se još Moa uključi sa kvantnom fizikom+ ovih par papaka iz šutljive konfe...i eto ti večernje škole...P.S. Još da mi je Diky aktivniji...
sjebala te laganica a i ocekivao si vanjski napad sve u svemu tek je pocetak ........cak sa laganicom da si pogodio obranu mislim da bi proslo jer low post sam u ovih 10 sezona odigrao jednom i vise nikada meni totalno usporeno sa malo suteva djeluje .....ne znam mozda brijem.............valjda ce bit nekih suhomesnatih poklona iz udruge a ko je igral low post ..ni ti ni ja ..hm,hm...u zadnje vrjeme neke čudne izjave pišeš.....ti si igral kretanje, ja solo iznutra..hm,hm
sjebala te laganica a i ocekivao si vanjski napad sve u svemu tek je pocetak ........cak sa laganicom da si pogodio obranu mislim da bi proslo jer low post sam u ovih 10 sezona odigrao jednom i vise nikada meni totalno usporeno sa malo suteva djeluje .....ne znam mozda brijem.............valjda ce bit nekih suhomesnatih poklona iz udruge
velečasni i ja smo '68 samo nisam siguran tko je par dana stariji jer se uvijek zapijemo pa se baš ne sjećam tih datuma. za raya neznam a marijola je rođen tamo negdje početkom prošlog stoljeća ;)