я й не мав на увазі конфлікт, просто наголосив на те що хвалитись можна буде тоді, коли ти вийдеш в другу лігу і залишишся там на довго
так ніхто і не хвалився, просто озвучили і так зрозумілий факт, шо Скорпс і моя команда відірвались в конфі від решти клубів, і ніхто не хвалився, а слова Скорпи про "Повелителів" він потім роз'яснив(почитай там є)
а так з "напів" ботами можна і героєм бути....я он теж 4 перемоги підряд і мовчу, зазіхнувся "Психів" перемогти, подивимось, що то буде.
ну на рахунок напівботів можна ше поспорити, я думаю Барса, Ферро, Чорноморець чи ти не вважаєш себе напів ботом, а саме з перемоги над вами і утворився відрив (про матчі між конференціями не говорю бо, подивимось правді у вічі, захід цього сезону доволі слабкий, там тіки 3 команди які реально грають, Мафія і Оріон останнім часом дуже додали, а шо стосується Психо - то залежно з якого боку дивитись, десь сильні сторони десь слабкі)
І чого Ви всі думаєте, як вам щось скажеш, то зразу конфлікт, ну почитав я ІІ.3 форум, не бачу я там великого конфлікту. Як на мене Луганськ помилився орфографічно, а його і стєбанули, так він обіжений давай поганими слова розкидатись, треба було йому у відповідь стєбанути опонента, а то як в українській політиці - тебе підкололи, так ти мішок гною на голову виливаєш.
ну там і правда Річі сам трохи перегнув, так шо... будем надіятись шо все буде добре