Λοιπόν.Ανάλυση για τους μπλε πρώτα.
Bluzzers @ Asteries 76-102
Δεν έχω πολλά να πω.Αναμενόμενο,παιχνίδι για τον ενθουσιασμό και μόνο.Οι αστερίες προφανώς με την ζώνη 3-2 πήγαιναν για το outside που παίζω μέχρι στιγμής αλλά ήθελα να δοκιμάσω τους ψηλούς μου στο inside game στην ΙΙΙ.Σχετικά καλά ποσοστά για την διαφορά μισθών.Μέχρι στιγμής έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου για το τι χρειάζομαι πρώτα,οπότε θα παίξω με ενθουσιασμό να πάρω συγκεκριμένα παιχνίδια και να μείνω στην κατηγορία.
OLYMPOS.BC @ SMERNA 96-82
Δεν μπορώ να καταλάβω την αμυντική επιλογή του Smerna.Από την στιγμή που στα δυο παιχνίδια ο Olympos είχε look inside,γιατί έβαλε εξωτερική τακτική? Με άμυνα 4(μέτριο) δεν μπορεί να έχει κάποια τύχη με το 8(μέτριο).Σε M2M πιστεύω ότι ο άσσος ήταν σίγουρος.
Stonedreamers @ Xwrafa Peristeri club 96-111
Ψηλό-προβλεπόμενος άσσος,ωστόσο το παιχνίδι δεν το πούλησε όπως την προηγούμενη αγωνιστική.Το Motion του Χωραφα αποδίδει πολύ καλά μέχρι στιγμής με 15(μέτριο) σύνολο επίθεσης.Καλή λειτουργία στην άμυνα με 15(χαμηλό) στο M2M.Αλλά όπως φαίνεται υπάρχει πρόβλημα στους ψηλούς γιατί βγάζει κακή τάση για rebound.O Stonedreamer στο look inside δεν έχει λύσεις από την περιφέρεια.Καλή λειτουργία στα υπόλοιπα στοιχεία του Game Ratings.
Παίχτης κλειδί ο Fourfouras με 3rebounds και 3assist.
aias euosmou @ Γουρουνια 93-64
"Μεγάλο" διπλό,καθώς χτύπησε εκεί που πήγα να χτυπήσω και εγώ.Η περιφερειακή άμυνα φαίνεται να είναι το αδύνατο στοιχείο των Γουρουνιών και όταν υπάρχει καλή επίθεση από την περιφέρεια μάλλον έχει πρόβλημα.Το Motion του auosmoy εκτός από καλή περιφέρεια του δίνει και λύσεις από μέσα με 7(μέτριο) outside και 5(χαμηλό) στο inside που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει και σε άλλα σχήματα.Μοιρασμένες οι αρμοδιότητες στο roster με αποτέλεσμα να μην έχει κάποιος μεγάλο effinciency αλλά και κανένας να μην έχει χαμηλό.
Σε λίγο για τους κόκκινους και συμπεράσματα της πρώτης βδομάδας.