Nie musisz za nic przepraszać;-)
Przypomniałem sobie Baluta
(21335350), który w wieku 18 lat startował bodajże z SS10=64 i pomyślałem sobie, że całkiem możliwe jest, że on już teraz jest lepszy od Kafarskiego, a przecież jest rok młodszy;-) Stąd ten mój komentarz.
Fakt Balut był dość wyjątkowy od urodzenia...także nie kwestionuję tego, że Kafarski to fajny grajek. Nie mniej jednak tych SFów do U-21 nie powołuje się zbyt wielu i myślę, że Kafarskiemu brakuje już zbyt dużo by to nadrobić w sezon...
Skoczył niestety tylko w dwóch skilach ale miał : 1 tydz. OD , 1 tydz. RB tydz. ID gdzie skoków nie było.
Jeśli ma już jakieś podpoziomy w OD, RB i ID to trochę lepiej to wygląda...Jeśli nowy właściciel będzie chciał powalczyć o kadrę to owszem niech próbuje. Nawet jak nie załapie się do U-21 to zawsze taki zawodnik będzie przydatny w klubie.
A co do NT to dlaczego nie może być ?? Zygmuntowski i Warchałowski ?? Pensje niskie
Dokładniej to Ci Leszek pewnie napisze;-) W każdym bądź razie Zygmuntowski już wykorzystał potencjał supergwiazdy (czyli o jeden wyższy od Katafiora), Warchałowski jest bodajże na podobnym poziomie, ale on jest MVP więc jeszcze trochę może potrenować. Ta granica potencjału do kadry ciągle idzie w górę. Za niedługo supergwiazda to będzie już za mało do NT nawet na SFa. Także o wieloletniej gwieździe nawet nie ma co mówić;-)
Last edited by kozlik4 at 10/6/2011 1:27:35 PM