Samo opusteno, i tebe ce jednom napustiti sreca u ovoj igri.
Samo opusteno, i tebe ce jednom napustiti sreca u ovoj igri.nego da se vratimo na ovu temu :)misliš da je sreća bila odlučujući faktor?
mora da napreduje u drugim segmentima igre. nema za njega penzije, planiram da kod mene igra do 40-e..
ništa ja ne bi voleo. sve je mnogo očigledno, tako da bi pre rekao da ti je neko namestio. ako je tako onda stvarno ne znam dokle to više ide. nadam se da si se sam prijavio i da će nadležni rešiti slučaj.izvini zbog malog komentara, nije mi bila namera da te napadnem.
valjda ce i repka imati nekad koristi od njega.
valjda ce i repka imati nekad koristi od njega.iskreno, ne verujem da će ikada više zaigrati za repku. neće imati unutrašnju odbranu 17, a čuo sam da je to minimum
valjda ce i repka imati nekad koristi od njega.iskreno, ne verujem da će ikada više zaigrati za repku. neće imati unutrašnju odbranu 17, a čuo sam da je to minimum :)promenio se selektor. mozda sada i bude imao sanse. :)da je ostao stari teska posla.
valjda ce i repka imati nekad koristi od njega.iskreno, ne verujem da će ikada više zaigrati za repku. neće imati unutrašnju odbranu 17, a čuo sam da je to minimum :)