Odmah da ti kažem da sam i ja planirao da pobedim Gandžu kod kuće, tako da mu piši odma' dva poraza
))
Inače, komentarisao si da blefiram, kad već provociraš da ti odgovorim: pojačanja neće biti trenutno. Procenio sam da je i ovakav sastav dovoljan da se izbori za PO. E, onda ćemo da vidimo...
Što se tiče ovog kola, malo sam iznenadjen pobedom svog tima. Igrao sam sa 7 igrača (kao što je Hell primetio), pritom sam izostavio 3 najbolja igrača. Iznenadio me je rookie Iglodi sa 22 poena i 7 skokova. Čuvao sam glavne igrače za Kup, imam tešku utakmicu, a nameravam da je dobijem.
Nije bilo iznenadjenja u ovom kolu. Gandza je dobio još jednu utakmicu sa dva poena razlike. Hell pokazuje da trenutno nema ozbiljnog rivala u grupi. Dok u plavoj grupi novajlije trenutno zauzimaju tri poslednja mesta, kod nas su dvojica na pozicijama koje vode u PO... Biće interesantna sezona do kraja.
Mene čeka teška utakmica u Kupu, a onda i nezgodno gostovanje kod Gruje. Dve pobede bi zaista bile uspeh za ovakav sastav Dorćola.
Srećno svima u Kupu, nadam se da ćemo svi proći u narednu rudnu!!!