καλη χρονια σε ολους και απο μενα.
αυτη την βδομαδα εχουμε 2 σερι πολυ δυνατα ματς με τους πρωτοπορους του αλλου υποομιλου.ο καθενας,οπως και εγω,θα ηθελε να κερδισει και τα δυο ματς ωστε να εχει και ενα ψυχολογικο αβανταζ απεναντι στους αντιπαλους του.το θεμα ειναι ομως να μπορεις να το δεις και λιγο λογικα.η λογικη η δικη μου λοιπον ηταν οτι πολυ δυσκολα θα επαιρνα και τους δυο αγωνες,χωρις να χαλασω την αγωνιστικη κατασταση των παικτων μου και ταυτοχρονα και την προπονηση των μικρων.ασε που δεν ηταν και σιγουρο οτι αν εβαζα βασικους,θα κερδιζα τους fighters.εκτος εδρας παιζαμε,και με καποιους παικτες να μην εχουν καλη αγ κατασταση απεναντι σε μια παρα πολυ δυνατη ομαδα.στην πραξη φανηκε οτι ειχα δικιο για την αγ κατασταση,γιατι αν παρατηρησει κανεις,οι παικτες που ξεκινησαν επαιξαν 40+ λεπτα εκτος απο εναν.αν ξεκινουσα λοιπον τους "βασικους",θα επαιζαν 80-85 λεπτα ο καθενας και θα πηγαινε περιπατο και η αγ κατασταση και η προπονηση.οποτε "θυσιασαμε" τον αγωνα,βαζοντας και χαλαρη,ωστε να ειμαστε πιο δυνατοι απεναντι στους τρελιαρηδες που παιζουν αμυνα σαν τρελαμενοι.προβλεπω ματσακι βγαλμενο απο τις ενδοξες μερες της λιμοζ του 90,με σκορ γυρω στους 50 ποντους.οποιος πεταξει τα λιγοτερα τουβλα,θα κερδισει.