Mnogo sam lajao poslednjih dana. I eto sta se desi. Blam jbt, vece staraca mi utrpalo 63p. Mora se pojacati odbrana, nista nisam zadovoljan.
Svaka cast, bas sam ispao mamlaz. Znao sam da ces LI posle onog fijaska sa patientom u subotu. Ali zasto mi zaboga gadjas LI, kad je bilo logicno patient da odigram?! :p Majstorski, nadmudrio si me i zasluzeno slavio. Cestitam.
Matori legendarni Xiaofa pojasnio neke stvari
Hvala hvala. Znas kako, razmisljao sam da ces ti razmisljati da cu ja 100% razmisljati da ces sad na patient pa da gadjam ponovo. E pa necemo te igre
Realno znalo se da cu ja imati vece zalaganje i da moram da gadjam ceo GDP i da promesam skroz karte sa postavom da bih ucinio tekmu zanimljivom. Iskreno, sve si uradio po mojim notama, sve kako treba, svi cuvari koje sam zamislio na tvojim igracima savrseni
Dobra bitka...
Igracemo i sledece sezone zanimljive meceve, samo da sredimo formu ovim odbrambenim sto smo doveli, previse je ovo poena brale...
Inace, trebalo bi cudo da se desi da burazer ne uzme titulu. Sve jaki, prekaljeni igraci. Sta da se radi, bilo je samo pitanje ko ce prvi da pojuri da iskoristi Ivkovu situaciju, a po mom misljenju ova sezona je najlosija, najnekvalitetnija i najneambicioznija u eliti od kad ja igram ovo.