Καλησπέρα σε όλους όσους διαβάζουν το forum. Τελικά το μόνο καλό που έκανα ήταν πως απέκτησε λίγη ζωντάνια το forum.
Φίλε Σπύρο. Λυπάμαι που δεν έχω άλλα επιχειρήματα να σε πείσω, όμως δεν κοίταξα τίποτα άλλο από την ομάδα μου. Κοιτάω να χάνω με μεγάλες διαφορές, πουλάω τους παίκτες που δεν μου χρειάζονται για την επόμενη σαιζον, γιατί η συγκεκριμένη μόλις έκανα τις 13 νίκες που ήταν απαραίτητες για να είμαι 100% σιγουρος ότι θα παραμείνω έπαψε να έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Θέλω όμως να σου θυμίσω κάτι. Στις 19/11 έπαιξα χαλαρά μαζί σου εκτός και έχασα με 106-101. Και δεν αγωνιζόταν ακόμα ο ADAMS που ήταν ίσως ο καλύτερος pg της φετινής σαιζόν. Πριν από αυτό το παιχνίδι ήσουν όγδοος. Την νίκη σου απέναντι σε μένα ακολούθησαν άλλες τρεις. Τι θα μπορούσε να πει κάποιος? Ότι σε ανέστησα? Ότι έχασα εσκεμένα? Το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο ακόμα. Η αλήθεια είναι πως το μέτρησα λάθος. Έπρεπε να είχα παιξει κανονικά και θα κέρδιζα.
Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω αυτό που πιστεύεις για μένα. Να είσαι σίγουρος όμως πως αυτό δεν ισχυει. Δεν έστησα κανένα αγώνα. Τι όφελος θα είχα άλλωστε?
Πραγματικά επειδή έγινε αυτό μεροληπτώ και θέλω να παραμείνεις στην κατηγορία. Έγραψα εσκεμένα τώρα την απάντηση γιατί περίμενα να δω μήπως αγοράσεις έως χτες κάποιον παίκτη και ανατρέψεις τις ισοροπιες.
Καλή συνέχεια ...