Critters – sezona 15
Očekivanja: Ostanak u ligi, top 5 pick na draftu, podmlađivanje momčadi, financijski oporavak, 5. ili 6. mjesto, razvoj Mimice i Alfirevića u kvalitetnu pomoć s klupe…
Ostvareno: Ukratko sve…financijski oporavak je mogao biti bolji, ali pošto sam potrošio 1,5 milja na Velazqeza i 3 milje za Pejkovića i još je preko pola milje na kontu, nemam se kaj žaliti…biram 5. od aktivnih momčadi, Ponka i Jugoplastiku ne računam, to kaj baš i nemam kaj previše odabrati je sasvim druga priča…
Najbolji igrač: Jakša Pejković…bez konkurencije…kupljen sredinom sezone…u 8 odigranih utakmica brojke su mu 28,1k 4,4sk 6,2as 2,6stl 1,0blk uz 47,5% ukupnog šuta i 40% šuta za tricu uz prosječnu ocjenu od 14,7…impresionirani? Ja jesam…momak je na rubu reprezentacije i jedini problem je taj što su i ostali reprezentativci također kvalitetno napredovali, pa možda slijedeće sezone ništa od repke, a plata ide u nebo…
Najviše napredovao(li): Pa tu bi morao ugurati 3 igrača…već spomenuti Pejković je dobio 7 zelenih otkad je stigao u momčad…Mimica i Alfirević su također pridodali svaki po 7 zelenih…još su dva treninga do kraja tako da će tu biti još zelenila…
Najveće razočaranje: Cris Velazquez…dobio je 3 treninga ove sezone i ništa, nula…to je i moja greška jer ga nisam forsirao, kaj sam u biti morao s obzirom na njegovu cijenu, no da je dobio koju zelenu sigurno bi me povuklo…u dvojbi sam, da mu dam još priliku slijedeće sezone ili da ga se riješim…za 1,5 -2 milje dobijem kvalitetnog centra…
Slijedeća sezona: Prioritet je nastavak treninga Pejkovića, Mimice i Alfirevića, i ostanak u ligi…u draft više ne ulažem tako da hvatam sigurne vode što je ranije moguće u sezoni, i definitivno više ne mislim biti nježan prema gostima kao što sam bio ove sezone…ukoliko uleti i koji kvalitetniji centar moguć je i povratak u borbu za vrh…no o tom kasnije, najvjerojatnije u drugom dijelu sezone…Mimicu i Alfirevića moram početi ozbiljno drilati u obrani da ne bude prekasno i poželjno je da ih dignem preko 15k s platom...
Evo, to je to...ako imate prijedloge, želje, pozdrave i TUĆ-eve tu sam...=)))
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...