Lavanda 91-ers
Sezona 15
Ocekivanja: trebalo mi je dva tjedna da se uvjerim da necu moci dovesti pojacanja zbog visokih placa centara, a i sa njima u ekipi pobijedio sam samo jednu tekmu od prvih 4...jedno od najbolnijih poraza je bila moja trgaona na Starostinu laganicu
(29787022)nakon toga sam imao drukcija ocekivanja: skupiti sto vise love i kupiti kvalitetne hvatske igrace, dobar draft i trening mladih potencijala
Ostvareno: sve :) skupilo se 6 i po milja koje su otisle na tri hrvata,
(10902073) Bajs 1.4M,
(13499404)Ivankovic 2.3M,
(10901444)Hajduk 2.6M...ovakav draft jos nisam imao, prezadovoljan sam i cinjenicom da biram prvi...trening je prosao odlicno kod nekih, malo manje kod drugih, no o tome kasnije
Najbolji igrac: vecinu sezone nisam ni imao igraca preko 10k place, pa ni ne mogu izdvojiti nekoga...recimo po skillovima trenutno najbolji je Lastan Hajduk
Najviše napredovao(li): na prvom mjestu
(18148447)N. Salamon-obje obrane, oba suta i puno skoka, ukupno 8 +dva subskilla...
(18146578)Kekovic 7+1 subskill...
Najvece razocaranje(a): s jedne strane
(18147092) A. Dobra zbog treninga, a s druge losa prodaja glavnih igraca s pocetka sezone...Dobra je 19-godisnji HOF koji je kod mene 10 tjedana i imao je samo 5 zelenih...usporedjujuci ga s drugom dvojicom treniraca razocaran sam...mislio sam da iako je godinu stariji draftiran ipak moze to kolko tolko nadoknaditi i barem u mojim ocima biti nada za repku jednog dana...iskreno vec mi pomalo ide na zivce, drzim ga samo jer mi je imenjak :D
Sljedeca sezona: nadam se bit ce pobjednicka :) nadam se prolasku barem dva kola kupa i dobroj zaradi na pocetku sezone iz neki dogovora+prodajom igraca s drafta...malo glupo zvuci jer jos ne znam sta cu dobiti s drafta, ali treba mi barem milja da prezivim s velikim placama u trecoj ligi i ako bi imao nesto vise od milje onda i neko pojacanje pred playoff...sto se treninga tice idemo na skok sut dok Hajduk ne lupi plafon...za daljnje je prioritet Ivankovic, koji ce jednog dana (nadam se) biti ponos kluba u repci :)
Ja bi se raspisao, ima tu jos toga...ako netko ima iskustva s problematicnim igracima kao sto su A. Dobra neka mi se obavezno javi...a za ostalo nadam se da se vracam u drugu ligu u sezoni 17 =)
Last edited by _Antonio_(scout) at 4/6/2011 4:33:11 PM