Rád bych nastínil moji představu o tom, jaké aktivity v nejbližší době proběhnou okolo U21. V příštím týdnu proběhne draft. Úkolem bude ho co nejrychleji zmapovat a najít hráče, kteří odpovídají tomu, co jsem napsal v předchozím příspěvku (to bude hlavně asi na mně, případně, pokud by měl Wixix čas a chuť, tak pomoc rád uvítám). Následně z těch hráčů vyberu ty, kteří by mohli být velkou šanci nejen pro U21, ale do budoucna i pro NT, pak ty, kteří mají šanci na U21, ale bez větší šance dostat se i do NT. A pak další hráče, které budeme sledovat, ale jejich šance budou závislé i na tom, kolik hráčů s lepší startovní pozicí předeženou.
Na ligová fora jednotlivých lig dám seznamy hráčů rozdělené do skupin podle předchozího členění, plus u každého hráče doporučená cílová pozice (ještě tento týden zaktualizuji doporučené tréninkové plány pro jednotlivé pozice). Majitelé těch největších talentů kontaktujeme současně i BB-mailem, abychom se pokusili nastartovat jejich trénink. Tady v téhle části se hodlám domluvit s docendem24, jak mi může pomoci.
Samozřejmě taky projdu, jak si vedou hráči, kteří nám zestárnou na 21, 20, resp. 19 let, abychom vyřadili z databáze ty, kteří již prakticky ztratili šanci. Převážně z těch 20 a 21 letých se bude stavět tým pro příští sezonu. Turnaj útěchy (Consolation Tournament) by měl 1. kolo mít 15. června. Co se týče těch hráčů pro tým pro příští sezonu, tak nikde není psáno, že v něm musí být všichni, kteří v něm dnes jsou a naopak, že by v něm nemohl být někdo, kdo tam dneska není. Zůstanu věrný své tradici, že na první soutěžní zápas nominuji 10-12 hráčů a postupně budu tým dle potřeby doplňovat. Rád bych po neúspěšné kvalifikaci zahrál dobrý výsledek v Turnaji útěchy a připravil dobrou pozici pro svého nástupce. Za velký úspěch bych považoval, kdybychom si vybojovali pořadatelství další kvalifikace MS. Spokojený budu, když se dokážeme dostat do 2. koše (nebo aspoň na pozici 13) pro los další kvalifikace.
Last edited by rwystyrk at 5/27/2009 12:22:01 PM