BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 15 (part 4)

Sezona 15 (part 4) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
177798.547 in reply to 177798.546
Date: 4/6/2011 11:47:35 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Critters – sezona 15

Očekivanja: Ostanak u ligi, top 5 pick na draftu, podmlađivanje momčadi, financijski oporavak, 5. ili 6. mjesto, razvoj Mimice i Alfirevića u kvalitetnu pomoć s klupe…

Ostvareno: Ukratko sve…financijski oporavak je mogao biti bolji, ali pošto sam potrošio 1,5 milja na Velazqeza i 3 milje za Pejkovića i još je preko pola milje na kontu, nemam se kaj žaliti…biram 5. od aktivnih momčadi, Ponka i Jugoplastiku ne računam, to kaj baš i nemam kaj previše odabrati je sasvim druga priča…

Najbolji igrač: Jakša Pejković…bez konkurencije…kupljen sredinom sezone…u 8 odigranih utakmica brojke su mu 28,1k 4,4sk 6,2as 2,6stl 1,0blk uz 47,5% ukupnog šuta i 40% šuta za tricu uz prosječnu ocjenu od 14,7…impresionirani? Ja jesam…momak je na rubu reprezentacije i jedini problem je taj što su i ostali reprezentativci također kvalitetno napredovali, pa možda slijedeće sezone ništa od repke, a plata ide u nebo…

Najviše napredovao(li): Pa tu bi morao ugurati 3 igrača…već spomenuti Pejković je dobio 7 zelenih otkad je stigao u momčad…Mimica i Alfirević su također pridodali svaki po 7 zelenih…još su dva treninga do kraja tako da će tu biti još zelenila…

Najveće razočaranje: Cris Velazquez…dobio je 3 treninga ove sezone i ništa, nula…to je i moja greška jer ga nisam forsirao, kaj sam u biti morao s obzirom na njegovu cijenu, no da je dobio koju zelenu sigurno bi me povuklo…u dvojbi sam, da mu dam još priliku slijedeće sezone ili da ga se riješim…za 1,5 -2 milje dobijem kvalitetnog centra…

Slijedeća sezona: Prioritet je nastavak treninga Pejkovića, Mimice i Alfirevića, i ostanak u ligi…u draft više ne ulažem tako da hvatam sigurne vode što je ranije moguće u sezoni, i definitivno više ne mislim biti nježan prema gostima kao što sam bio ove sezone…ukoliko uleti i koji kvalitetniji centar moguć je i povratak u borbu za vrh…no o tom kasnije, najvjerojatnije u drugom dijelu sezone…Mimicu i Alfirevića moram početi ozbiljno drilati u obrani da ne bude prekasno i poželjno je da ih dignem preko 15k s platom...

Evo, to je to...ako imate prijedloge, želje, pozdrave i TUĆ-eve tu sam...=)))

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
22
177798.548 in reply to 177798.547
Date: 4/6/2011 12:10:53 PM
Overall Posts Rated:
113113
evo tuć, i imam prijedlog da samo tako nastavis ;)

This Post:
33
177798.549 in reply to 177798.548
Date: 4/6/2011 12:22:55 PM
Overall Posts Rated:
113113
evo da nastavim ovu tradiciju, nadam se da ce se nastavit ;)

KK Jugoplastika Split – sezona 15

Očekivanja: Playoff, skupljanje love, imati 3 18-godisnja beka koje cu trenirat na jednoj poziciji, dignut tjedni prihod sa 10k

Ostvareno: Takoder sve, playoff je dosegnut no protiv adamovaca se nije moglo, love ima preko 1 milje a tjendi prihod je preko 100k tako da sam i oko toga zadovoljan, a proslosezonski draft mi je bio savrsen jer sam dobia 2 igraca koje sam tia, oba solidna i 18 godina bekovi, 3 kupljen za malu lovu

Najbolji igrač:
Seran Dos Santos, on je razlog zasto nemam vise love od 1m, al isplatilo se, mislia san se da li ga uzet jer netko tko ga gleda ovako misli se zasto sam dao toliku lovu za igraca s toliko malom placom, no on je nevjerojatno dobar igrac na svoju placu i ima jako dobro rasporedene skillove (bas onako kako bi tia, nitijedan skill manji od prolazan ukljucujuci slobodna i izdrzljivost, dok mu je jedino blokiranje na 3)

Najviše napredovao(li):
Evo sezone uz zestoku konkurenciju od strane Monzona dobiva Krsto Đolić, ove sezone je zasad dobia 11 strelica (naravno sve zelene) i ocekujem jos jednu do kraja sezone

Najveće razočaranje:
Matija Miletic, jednostavno nije bilo nekog igraca koji je razocara pa cu stavit njega samo zato jer manje napreduje nego sta sam mislia, pogotovo s obzirom kako napreduje druga 2 trenirca, sto se tice igre definitivno nemam primjedbi, no za 18-godisnjeg igraca 6 strelica je barem po meni premalo

Slijedeća sezona: Ove sezone je uz trening ove trojice prioritet jedno jako pojacanje na poziciji bek sutera i centra, koncentriram se iskljucivo na kup jer znam da ne mogu proc u 2 ligu, zato zelim izmust para iz kupa sta je vise moguce ;)

This Post:
00
177798.550 in reply to 177798.549
Date: 4/6/2011 12:34:29 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Bravo...nek vide svi kak se to radi...=)))
TUČ si već dobio pa ti slijedi tek sutra...

This Post:
00
177798.551 in reply to 177798.550
Date: 4/6/2011 1:27:40 PM
Overall Posts Rated:
113113
;) tnx, bas me zanima do kolko cemo postova dogurat kako se sezona blizi kraju

This Post:
11
177798.552 in reply to 177798.551
Date: 4/6/2011 2:44:01 PM
Overall Posts Rated:
294294
tuc obojici, jako mi se svidja ova ideja...i ja cu napraviti pregled sezone malo kasnije :)

This Post:
22
177798.553 in reply to 177798.543
Date: 4/6/2011 3:22:25 PM
Overall Posts Rated:
4040
Trenutna ponuda: $ 1 040 400 od KK Stomorska
više od ovog ne idem

This Post:
00
177798.554 in reply to 177798.553
Date: 4/6/2011 3:26:19 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Već si nadjačan...=(

This Post:
33
177798.555 in reply to 177798.554
Date: 4/6/2011 4:15:31 PM
Overall Posts Rated:
294294
Lavanda 91-ers
Sezona 15

Ocekivanja: trebalo mi je dva tjedna da se uvjerim da necu moci dovesti pojacanja zbog visokih placa centara, a i sa njima u ekipi pobijedio sam samo jednu tekmu od prvih 4...jedno od najbolnijih poraza je bila moja trgaona na Starostinu laganicu (29787022)
nakon toga sam imao drukcija ocekivanja: skupiti sto vise love i kupiti kvalitetne hvatske igrace, dobar draft i trening mladih potencijala

Ostvareno: sve :) skupilo se 6 i po milja koje su otisle na tri hrvata,(10902073) Bajs 1.4M, (13499404)Ivankovic 2.3M, (10901444)Hajduk 2.6M...ovakav draft jos nisam imao, prezadovoljan sam i cinjenicom da biram prvi...trening je prosao odlicno kod nekih, malo manje kod drugih, no o tome kasnije

Najbolji igrac: vecinu sezone nisam ni imao igraca preko 10k place, pa ni ne mogu izdvojiti nekoga...recimo po skillovima trenutno najbolji je Lastan Hajduk

Najviše napredovao(li): na prvom mjestu (18148447)N. Salamon-obje obrane, oba suta i puno skoka, ukupno 8 +dva subskilla...(18146578)Kekovic 7+1 subskill...

Najvece razocaranje(a): s jedne strane(18147092) A. Dobra zbog treninga, a s druge losa prodaja glavnih igraca s pocetka sezone...Dobra je 19-godisnji HOF koji je kod mene 10 tjedana i imao je samo 5 zelenih...usporedjujuci ga s drugom dvojicom treniraca razocaran sam...mislio sam da iako je godinu stariji draftiran ipak moze to kolko tolko nadoknaditi i barem u mojim ocima biti nada za repku jednog dana...iskreno vec mi pomalo ide na zivce, drzim ga samo jer mi je imenjak :D

Sljedeca sezona: nadam se bit ce pobjednicka :) nadam se prolasku barem dva kola kupa i dobroj zaradi na pocetku sezone iz neki dogovora+prodajom igraca s drafta...malo glupo zvuci jer jos ne znam sta cu dobiti s drafta, ali treba mi barem milja da prezivim s velikim placama u trecoj ligi i ako bi imao nesto vise od milje onda i neko pojacanje pred playoff...sto se treninga tice idemo na skok sut dok Hajduk ne lupi plafon...za daljnje je prioritet Ivankovic, koji ce jednog dana (nadam se) biti ponos kluba u repci :)

Ja bi se raspisao, ima tu jos toga...ako netko ima iskustva s problematicnim igracima kao sto su A. Dobra neka mi se obavezno javi...a za ostalo nadam se da se vracam u drugu ligu u sezoni 17 =)

Last edited by _Antonio_(scout) at 4/6/2011 4:33:11 PM

This Post:
11
177798.556 in reply to 177798.555
Date: 4/6/2011 4:28:15 PM
Overall Posts Rated:
10361036
.jedno od najbolnijih poraza je bila moja trgaona na Starostinu laganicu (29787022)

dobro si i proša, smanjia si u četvrtoj protiv zamjena
inače tuć za post

This Post:
55
177798.557 in reply to 177798.547
Date: 4/6/2011 4:49:12 PM
Overall Posts Rated:
22452245
D U G A V E-------SEZONA 15

Očekivanja:

Finale konfe, i što dalje u kupu, pojačanje momčadi ,kupovina i trening mladog i perspektivnog hrvata....

Ostvareno:

Ukratko sve,isto ko i kod Crita.

Finale konfe je ostvareno..

U kupu smo ušli među 16 u hrvatskoj što je največi uspjeh momčadi.

Pojačana je momčad na centarskoj poziciji dovođenjem Kineza Lan Shuoshenga koji je zamjenio Sang Shuofa, i svakako najveće pojačanje je bilo zamjena Talijana Massimiliano Della Pietra sa močnim Fincem Ari Stenfors, je da sam se za njega istovario 3,2 milje, ali do sada je opravdao svaki uloženi novčić u njega.

I svakako najveći uspjeh kluba je dovođenje mladog Vicka, isto tako istovar za njega je bio 1,8 milja, ali za sada svojim napretkom opravdava sva sredstva uložena u njega.I nadam se da bi več u drugom djelu iduče sezone mogao već poćeti igrati važniju ulogu u klubu

I svakako največa satisfakcija je pobjeda u prvoj utakmici play offa protiv mrskog nam i omraženog rivala , u gostima pred njegovom publikom, i spuštanje na zemlju njegovih naraslih ambicija ZG-Nomadsa.

Najbolji igrač:

Najbolji igrač definitivno je Ari Stenfors odigrao 9 utakmica, 60% šut za 2, 27% šut za 3, 81% slobodna bacanja,5 asistencija po utakmici i 26 koševa prosjek po utakmici, prosjek ocjena je 13,8 po utakmici, jedino kaj me malo razočaral sa treningom, ni nakon 4 treninga vanjske obrane nije uspio dignuti taj jedan skol da uđe u zeleno i sa tim skilom

Najviše napredovao(li):

Definitivno najbolji napredak u momčadi ima Vicko , 8 dignutih skilova u 11 treninga...i još se nadam bar 2 skoka do kraja sezone, i Lamo koji je imao 4 dignuta skila

Najveće razočaranje:

Največe razočarenje definitivno je poraz od mrskog nam i omraženog rivala ZG-Nomads, i nalaženje na 3 mjestu iza tog mrskog nam neprijatelja u regularnom dijelu sezone.
Od igrača najviše sam razočaran napretkom Lame, ipak sam očekivao koji skil više kod njega, ipak je oh HOF-a.

Slijedeća sezona:

Prvi prioritet svakako je biti na mjestu iznad omraženog i mrskog nam rivala ZG.Nomads.
Drugi je svakako nastavak Vickovog treninga , i Vickov ulazak u U21 reprezentaciju.
Treći je još pojačanje na klupi , tako da imam bar tri dostojne zamjene....
I svakako vidjeti kako bumo stajali sa financijama , s obzirom da očekujem veliki rast plača, na kraju ove sezone..

Evo to je to , više se nisam mogel sjetiti možda se sjetim pa još nekaj dodam .....primam tuć-eve, naravno...:::))))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
Advertisement