Θέλουμε να μάθουμε τo αποτέλεσμα στην ιιστορία ανταγωνισμών Villagkoures- Vikings γιατί 1]πρέπει να ξέρουμε ποιον θα κορο'ι'δεύουμε και 2] Να ξέρουμε που θα ποντάρουμε τα λεφτά μας πριν τα playoff....!!! Πάντως όσων αφορά το χθεσινό ματς θέλαμε να δούμε την υπόσχεση του Villagkoura για νίκη μέσα στη Valhalla αλλα δεν το είδαμε ποτέ...!
1. Athens Vikings - Villagkoures 12-1
Πόσες νίκες του Thor με έβλαψαν; Καμία.
Πόσες νίκες μου τον έβλαψαν; Μία.
2. Όχι τα λεφτά σου, το σπίτι σου πούλα και βάλ'το υπέρ μου αν πέσουμε μαζί στα playoff. Περίμενε όμως πριν μπεις στη διαδικασία αυτή, γιατί έχουν πολύ δρόμο για τα PO οι Vikings και τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους...
Η υπόσχεση του Villagkoura για νίκη στη Valhalla πήρε παράταση μερικούς μήνες μέχρι να επισκεφτούμε αυτό το γήπεδο, πιθανότατα για τελευταία φορά, την επόμενη Σεζόν.
Οι μπλε κρεμόμαστε σε μια κλωστή και οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι αυτές που θα ξεκαθαρίσουν την κατάταξη στα playoffs. Στους κόκκινους επικρατεί ηρεμία, αλλά νομίζω θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τις μεταγραφές που θα κάνουν στο τέλος οι δύο πρωτοπόροι.
Επικρατέστερη δυάδα του τελικού φαντάζει η OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - biribakides, μετά την εθελούσια έξοδο του Σκορπιού. Σίγουρα ο πιο αγχωμένος μάνατζερ είναι ο Άλεξ, γιατί ο Κοτίδης τον πρεσάρει...
Την Τρίτη θα το πάρεις άκοπα το ματσάκι (τόσο άκοπα που ούτε καν PR δεν θες :D) και θα βλέπεις από το ημίχρονο την αγαπημένη σου ΙΙΙ.5.
Last edited by Villagkouras at 3/2/2014 5:37:50 AM