BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
252068.547 in reply to 252068.546
Date: 3/2/2014 5:21:02 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ο σκορπιός κερδίζει και χωρίς ρόστερ κύριοι....!

Θέλουμε να μάθουμε τo αποτέλεσμα στην ιιστορία ανταγωνισμών Villagkoures- Vikings γιατί 1]πρέπει να ξέρουμε ποιον θα κορο'ι'δεύουμε και 2] Να ξέρουμε που θα ποντάρουμε τα λεφτά μας πριν τα playoff....!!! Πάντως όσων αφορά το χθεσινό ματς θέλαμε να δούμε την υπόσχεση του Villagkoura για νίκη μέσα στη Valhalla αλλα δεν το είδαμε ποτέ...! :]

Ο μισητός έχει προβάδισμα αλλά του τελειώνουν τα καύσιμα και η Λάρισα παίρνει πιο γρήγορα τις στροφές όσο πηγαίνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος...Όλοι περιμένουμε να δούμε αν και ποιοί θα κινηθούν μεταγραφικά τώρα στο φινάλε...!

Εμείς έχουμε βαρεθεί καιρό τώρα από την έλλειψη ανταγωνιστικών παιχνιδιών...Την Τρίτη αν θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας (τουλάχιστον στον πρωτο παιχνίδι) είναι μονόδρομας να κερδίσουμε...Μετά από πώληση ενός ψηλού και τραυματισμό ενός άλλου στην αντίπαλο μας ,το πράγμα έχει γύρει προς τα εμας...

This Post:
00
252068.548 in reply to 252068.547
Date: 3/2/2014 5:37:05 AM
Overall Posts Rated:
419419
Θέλουμε να μάθουμε τo αποτέλεσμα στην ιιστορία ανταγωνισμών Villagkoures- Vikings γιατί 1]πρέπει να ξέρουμε ποιον θα κορο'ι'δεύουμε και 2] Να ξέρουμε που θα ποντάρουμε τα λεφτά μας πριν τα playoff....!!! Πάντως όσων αφορά το χθεσινό ματς θέλαμε να δούμε την υπόσχεση του Villagkoura για νίκη μέσα στη Valhalla αλλα δεν το είδαμε ποτέ...!

1. Athens Vikings - Villagkoures 12-1
Πόσες νίκες του Thor με έβλαψαν; Καμία.
Πόσες νίκες μου τον έβλαψαν; Μία.

2. Όχι τα λεφτά σου, το σπίτι σου πούλα και βάλ'το υπέρ μου αν πέσουμε μαζί στα playoff. Περίμενε όμως πριν μπεις στη διαδικασία αυτή, γιατί έχουν πολύ δρόμο για τα PO οι Vikings και τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους...

Η υπόσχεση του Villagkoura για νίκη στη Valhalla πήρε παράταση μερικούς μήνες μέχρι να επισκεφτούμε αυτό το γήπεδο, πιθανότατα για τελευταία φορά, την επόμενη Σεζόν.

Οι μπλε κρεμόμαστε σε μια κλωστή και οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι αυτές που θα ξεκαθαρίσουν την κατάταξη στα playoffs. Στους κόκκινους επικρατεί ηρεμία, αλλά νομίζω θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τις μεταγραφές που θα κάνουν στο τέλος οι δύο πρωτοπόροι.

Επικρατέστερη δυάδα του τελικού φαντάζει η OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - biribakides, μετά την εθελούσια έξοδο του Σκορπιού. Σίγουρα ο πιο αγχωμένος μάνατζερ είναι ο Άλεξ, γιατί ο Κοτίδης τον πρεσάρει...

Την Τρίτη θα το πάρεις άκοπα το ματσάκι (τόσο άκοπα που ούτε καν PR δεν θες :D) και θα βλέπεις από το ημίχρονο την αγαπημένη σου ΙΙΙ.5.

Last edited by Villagkouras at 3/2/2014 5:37:50 AM

This Post:
00
252068.549 in reply to 252068.548
Date: 3/2/2014 8:42:10 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Επικρατέστερη δυάδα του τελικού φαντάζει η OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND - biribakides, μετά την εθελούσια έξοδο του Σκορπιού. Σίγουρα ο πιο αγχωμένος μάνατζερ είναι ο Άλεξ, γιατί ο Κοτίδης τον πρεσάρει...

den exoume kanena agxos!!eimaste sthn kalh xara kai sigouroi gia thn epityxia mas!!!o monos pou exei agxos k tremei to fullokardi tou einai o geroparaksenos o Kotidhs!!! XD

This Post:
00
252068.550 in reply to 252068.548
Date: 3/3/2014 9:10:07 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Την Τρίτη θα το πάρεις άκοπα το ματσάκι (τόσο άκοπα που ούτε καν PR δεν θες [ :D] ) και θα βλέπεις από το ημίχρονο την αγαπημένη σου ΙΙΙ.5.

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά....! Αλλά δεν με βλέπω να βρίσκω pr...¨εχει 3-4 παλικάρια μέχρι αύριο ,δεν ξέρω αν θα τσιμπήσω κάποιον γιατί η σφιχτή οικονομική ποιλτική μας λέει να μην δώσουμε πάνω από 2κ....!! XD

This Post:
00
252068.551 in reply to 252068.549
Date: 3/3/2014 9:10:54 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
den exoume kanena agxos

Η <3ούλα σου το ξέρει....!!!!!

Last edited by Kung Flu at 3/3/2014 9:11:17 AM

This Post:
00
252068.552 in reply to 252068.551
Date: 3/3/2014 9:42:39 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Η [ <3] ούλα σου το ξέρει....!!!!!

to filaraki sou o Kotidhs tremei!!

o megaluteros proedras omws tou buzzer exei terastia aytopepoithish!!!exw terastia empistosunh stis anypervlhtes dynatothtes mou!!

ERXOMASTE NA SE VROUME MISHTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

This Post:
00
252068.553 in reply to 252068.552
Date: 3/3/2014 2:46:35 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
apo mishto:

Παντως επειδή τις πρώτες μου 6-7 σεζόν προπονούσα κανονικά ,έχω να πώ ότι είναι άλλο παιχνίδι με την προπόνηση και άλλο χωρίς...! Νομίζω πάντως ότι θα ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό και πολύ πιο ωραίο το παιχνίδι αν δεν υπήρχε η προπόνηση αγ. κατάστασης...Αν σώνει και καλά θα θέλαμε να υπήρχε ας την έβαζαν μόνο στα οφ και άουτ....!

emena m fainetai polu kalh h idea!an k den me sumferei pia giati k egw eftiaksa kapoious paixtes k twra mallon gia tetoia proponhsh paw!

rixnw k mia allh idea pou yparxei sto HT!Bonus pisths!!

oso perissotero paizei enas paixths sthn omada,paizei ligo kalutera!epishs,opoios paixths proerxetai apo tis akadhmies(edw ntraft) exei ena mikro bonus!

to bonus den xreiazetai na einai megalo!px kati dekadika sta skill pou tha ftanei se mia monada meta apo 6 saizon as poume!kati tetoio!

tha vohthouse na mhn allazoun toses fores oi omades roster kai an to ekanan gia tankarisma,tha eixan kapoia epiptwsh!

epishs sto HT yparxei kai mia epivarynsh 20% sto mistho kathe ksenou!etsi oloi prospathoun na paroun ellhnes paixtes!

edw to 20% einai para polu,alla ena 5% as poume tha htan logiko!

etsi oloi tha proponousan neous ellhnes paixtes!

poia einai h gnwmh sas?????

This Post:
00
252068.554 in reply to 252068.553
Date: 3/3/2014 6:18:48 PM
Overall Posts Rated:
419419
Η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά είναι πολύ καλές ιδέες (αν και νομίζω ότι η προπόνηση αγ. κατάστασης πρέπει να υπάρχει εφόσον είναι τόσο τυχαία η αγωνιστική κατάσταση που παίρνουν οι παίχτες κάθε βδομάδα ή κάποιος μπορεί να κάψει έναν παίχτη με 90 λεπτά π.χ.) και ότι μπορούν να υπάρξουν ανάλογα καλές ιδέες και από άλλα παιδιά.

Όμως το βασικό, μετά από τόσους μήνες προπόνησης, είναι να φτιαχτεί η μηχανή του παιχνιδιού, τουλάχιστον στα 48λεπτα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου. Όταν ορίζω έναν παίχτη να παίξει 48 λεπτά, να το κάνει χωρίς αλλαγές είτε έχω blow out είτε όχι.

Άσχετο: Πού βρίσκεται η σεζόν στο ΗΤ; Λέω να κάνω τη βόλτα μου και από εκείνα τα μέρη σιγά σιγά...

This Post:
00
252068.555 in reply to 252068.554
Date: 3/4/2014 5:55:12 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά είναι πολύ καλές ιδέες (αν και νομίζω ότι η προπόνηση αγ. κατάστασης πρέπει να υπάρχει εφόσον είναι τόσο τυχαία η αγωνιστική κατάσταση που παίρνουν οι παίχτες κάθε βδομάδα ή κάποιος μπορεί να κάψει έναν παίχτη με 90 λεπτά π.χ.) και ότι μπορούν να υπάρξουν ανάλογα καλές ιδέες και από άλλα παιδιά.

Όμως το βασικό, μετά από τόσους μήνες προπόνησης, είναι να φτιαχτεί η μηχανή του παιχνιδιού, τουλάχιστον στα 48λεπτα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου. Όταν ορίζω έναν παίχτη να παίξει 48 λεπτά, να το κάνει χωρίς αλλαγές είτε έχω blow out είτε όχι.

Άσχετο: Πού βρίσκεται η σεζόν στο ΗΤ; Λέω να κάνω τη βόλτα μου και από εκείνα τα μέρη σιγά σιγά...

k egw nomizw einai kales idees!k to tankarisma tha apotrepsoun,alla kai tha strafoume se ellhnes paixtes!

se ayto exeis dikio me thn proponhsh!einai spasimo na xaneis 48lepto apo adikaiologhth vlakeia ths mhxanhs!

nomizw exei 4 mats na lhksei to prwtathlhma!mpes apo twra,gia na kaneis ta prwta vhmata mexri na ksekinhsei h sezon!panw katw ta idia me edw kaneis!moiazoun ayta ta 2!

This Post:
00
252068.556 in reply to 252068.555
Date: 3/5/2014 5:18:53 AM
Overall Posts Rated:
419419
Συνεχίζεται η αναμπουμπούλα στους μπλε, αφού 3 ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση, με το βλέμμα ουσιαστικά στην 1η, αφού ο Σκορπιός παρέδωσε πνεύμα...

Το όλο σκηνικό το παρακολουθεί ο Thor για να τρυπώσει στα playoffs...

Εμείς πήραμε το χθεσινό ντέρμπι, αλλά χάσαμε το Abraao για 1 βδομάδα, θα προλάβει τα playoff, αλλά θα λείψει στο μεγάλο ματς με τον Ηρακλή Αριδέας.

Και από την άλλη μεριά ο Άλεξ χασμουριέται περιμένοντας τα playoff για να κάνει επίδειξη δύναμης!

This Post:
00
252068.557 in reply to 252068.556
Date: 3/5/2014 7:07:48 AM
Overall Posts Rated:
419419
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!! ΡΕΕΕΕ!!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND @ Supernova Elites

Μεσάνυχτα Σαββάτου για την ακρίβεια (δεν το βάζατε πιο αργά;;;)!

Advertisement