O mój ulubiony aktor ze "Szklanej pułapki";)Czytaj,czytaj a za klika sezonów...kto wie?;)
A przechodząc do twojego pytania.Tak naprawdę cięzko na nie odpowiedzieć,bo nie ma jasnej regułki jaka taktyka jest najlepsza na presing.W regułach BB jest napisane że kozłowanie jest umiejętnością,która pomaga grać z drużynami które bronią presingiem.Czyli jeżeli masz wysokie skille kozłowania to już jest pół sukcesu:)Nie wiem czemu ale coś mi mówi że jednak nie masz zbyt wysokich tych skillów:)Więc trzeba spróbować czegoś innego.
Spotkałem się z opinią że najlepszą bronią przeciwko presingowi jast...presing:)
Ale tu też,żeby nie było za prosto żeby grać presingiem twoi gracze muszą mieć wysoki poziom kondycji.I znowu coś podpowiada mi że takowej nie posiadasz;)
W ostatnim sezonie jedyną porażkę(nie licząc specjalnej w finale)poniosłem z drużyną gorszą od bota,bo zagrałem presingiem,nie mając kondycji na wysokim poziomie.
Spojrzałem sobie na twoją drużynę i przeciwnika z pucharu i wnioski mam takie:
-gość gra zawsze presing i Look Inside,przez co traci sporo piłek w zbiórkach ale ma sporo przechwytów
-Według mnie powinieneś wzmocnić obronę pod koszem i zagrać 2-3
-w ataku proponowałbym ci zagrać Look Inside jeśli masz w miarę zawodników z rzutem z bliska,lub Push the Bal
Ale mimo to nie mogę ci zagwarantować że twoi fani po meczu nie będą tacy jak ten twój najlepszy zawodnik....znaczy wygwizd...ają cię;;;)))
-