BuzzerBeater Forums

Eesti - II.3 > 12. hooaeg

12. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: Kukoc

To: Mulk
This Post:
00
137177.55 in reply to 137177.54
Date: 5/2/2010 2:09:17 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Ok ma siis seletan mis minu jaoks on vahet liidril ja liidri kohta hoidval meekonnal. Selle asemel, et kedagi veidrikuks tembeldada oleks võinud lihtsalt ära seletada. Liidriks pean meeskonda kellel on kõige tugevam meeskond. Liidri kohta hoidvaks pean meeskonda, kes pole tugevaim, kuid on hetkel parima võidusuhtega. Nii sain nüüd aru, et sinu jaoks pole meeskondadel mingit vahet.
Sind ja sinu reaktsioone jälgides (nii foorumis ja bb-maili teel suheldes) näis mulle, et postitasid kuna kaotasid mängu mille oleksid võinud võita ning tahtsid seda kaotust upitada sellega, et kaotasid "kõige tugevamale" ning kasutasid oma vahetusmehi.
Inimestele ongi meelepärane see mis on meelepärane, tavaliselt meelepärane ongi see mis sulle meeldib. Sulle on meelepärased asjad mis sulle ei meeldi? Vot siis oled küll eriline (päris südamest ja ausalt).
hooaja lõputabelis
Kumb siis on hooaeg või hetke seis? Liidrit võtame kui praegust, aga muid asju vaatame hooaja lõikes? Egoga pole siin mingit pistmist. Ma saan aru, et igal ühel omad eesmärgid (näiteks üllatavate CT-de vastu ei saa jne), aga kui oleks kergelt võit tulnud ja jäi saamata. Mind oleks küll kripeldanud.
Üldiselt kriban ma palju, suuremal osal ingliskeelsetes foorumites. Ma saan aru, et inglise keelt sa ei räägi, niiet baseerub sinu arvamus ainult eestikeelsetele foorumitele (föderatsioonid välja arvatud).
Ei olnud "ingellik" kuid oli minu arust hea soovitus mis hoiaks ära halvima. Ehk siis polnud niisama sõnade loopimine, millele sina vihjad.
Sinu puhul olen täheldanud: peidetud irooniaga kiidad midagi ja siis ründad täiega. Kas mitte pole ajakirjanike töö tervele rahvale oma arvamuse avaldamine, seda proovid ka siin ju teha? Kas pole mitte lubatud mul iriseda ükskõik mille kallal? Sinu asi oleks lihtsalt jääda oma arvamuse juurde?
Kuna keskmine eestlane on suhteliselt loll, siis pean ennast päris targaks inimeseks. Seega sekkun seal kus arvan, et minust on abi (räägime siin siis igasugustest uuendustest ja lisadest mängus). Siin foorumis kirjutan pigem ajaveetmise või funi pärast. See, et sa ennast alati nii ülesse keerad on muidugi kahju.

Last edited by Kukoc at 5/3/2010 3:32:03 AM

From: Mulk

This Post:
00
137177.56 in reply to 137177.55
Date: 5/3/2010 4:23:28 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Eh Kukoc, nagu lapsega räägi. :) Jätan meeleldi sulle su arvamuse ja viimase sõna ega lahka enam oma kaotusejutu postitust. Saan aru, et empaatiatunne on sulle võõras, nagu ka - vähemalt mulle tundub - usk inimeste siirusesse. Ka ei mõista ma su vajadust oma nina teise inimese arvamusavaldusse toppida. Sul on idée fixe, et oled läbinägelik, tark ja sellest johtuvalt küllap ka arvamusliider. Ei ole minu asi sinu enesehinnangut kõigutada. Arvan lihtsalt, et inimesena mängid end sedasi väga ühte nurka.
Kas mitte pole ajakirjanike töö tervele rahvale oma arvamuse avaldamine, seda proovid ka siin ju teha? Kas pole mitte lubatud mul iriseda ükskõik mille kallal? Sinu asi oleks lihtsalt jääda oma arvamuse juurde?

Ajakirjaniku töö on uudise kajastamine, mitte ärapanemine. Ajakirjanik pole see inimene, kes arvamulehekülgi täidab. Selleks on kolumnistid, arvamusliidrid. Mina pole ei üks ega teine ega kolmas.
Pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu. Tahad seda teha, saada BB-mail. Arvamuse avaldamisel või selle pealesurumisel on vahe. Mõtle, millega tegeled sina.

From: Rohi

This Post:
00
137177.57 in reply to 137177.55
Date: 5/3/2010 9:25:42 AM
Overall Posts Rated:
33
Liider on see, kes antud hetkel on parimal positsioonil ( ehk siis esimene ) liigas. Sinu arvamus on totaalselt väär, sest nimetad liidriks meeskonda, kes on praegu teisel positsioonil. Kui ta oleks parim tiim, siis ta ka seal teisel positsioonil hetkel ei konutaks. Sinu esitatud nn faktid on hetkel tühised ja ei selgita asjaolu kuidagi, miks Dalkia peaks olema liider. Senikaua kui Atlanta on esimene on ta ka liider. Kuna sind koolis piisavalt ei ole haritud, siis aitan sind hea meelega ---> http://www.eki.ee/dict/qs2006/index.cgi?Q=liider&F=M&O=0&E=0

Last edited by Rohi at 5/3/2010 9:27:18 AM

To: Rohi
This Post:
00
137177.58 in reply to 137177.57
Date: 5/3/2010 9:48:14 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu.

Sina peadki ju minu arvamust irisemiseks. Arvamust võib avaldada, isegi siis kui keegi seda irisemiseks peab.
Kui ta oleks parim tiim, siis ta ka seal teisel positsioonil hetkel ei konutaks.

Siinkohal paned sa muidugi täiesti võssa. Kõige tugevam meeskond ei pea olema kogu aeg esimesel kohal. Tuleb vaadata ikka kes millal ja kus mänginud on. Pidasid ennast ka kindlasti jubedaks liidriks (7:0) enne kui meie tabelipoolega mängima pidi hakkama:)
Edit: esimene osa on mulk-ile.

Last edited by Kukoc at 5/3/2010 9:48:56 AM

This Post:
00
137177.59 in reply to 137177.58
Date: 5/3/2010 3:25:41 PM
Overall Posts Rated:
33
pole kordagi end mingiks liidriks pidanud...kahju aint, et sa teemast kõrvale kalduma hakkad...

This Post:
00
137177.60 in reply to 137177.59
Date: 5/3/2010 3:40:00 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Mis teemast ma kõrvale kaldun?

From: Mulk

This Post:
00
137177.61 in reply to 137177.57
Date: 5/3/2010 3:58:21 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Ahoi, Kukociga vaidlemine või väitlemine on ajaraisk. Tal on õigus. Enamasti ... noh, peaaegu alati ... võib olla. Aegasäästvam on tema seisukoht/arvamus/õpetus/nägemus läbi lugeda ja leppida sellega, et see on just selline nagu on. Ta tundub olevat teflonmees ning lisaks tüpaaž, kes ise ei eksi.

Kukocile:
Siiski söön korraks oma sõnu ja pöördun selle sõnavahetuse lätte juurde.
Ütlesin, et pean foorumit arvamusplatsiks, kus irisemine on kohatu. Selle peale kostsid: "Sina peadki ju minu arvamust irisemiseks."
Jah, Kukoc, see, millega sa selle selle dispuudi vältel tegelenud oled, on eeskujulik irisemine. Loe nüüd uuesti, millest see algas: (137177.50). Oma järgnevas postituses naeruvääristad mu kaotust. Järgmise rahumeelse postituse pääle muutud irooniliseks, seejärel spekuleerid mõttega, et mu postitus on üleüldse kibestumisest kantud õigustus ning ülendad selle väära oletuse oma peas faktiks. See kuhu jõudsid, on ad absurdum ehk jõudmine absurdi: sa tead paremini kui mina, mida ma tunnen või miks mida otsustan. :)
Pead oma oletust faktiks ja ajad selle õigustamiseks taga naeruväärset täpsust. Vanarahvas nimetas sellist tegu sääse kurnamiseks ehk juuksekarva lõhki ajamaiseks ehk irisemiseks. Talitse oma indu. Iga kord ei pea mõõku ristama.

Aga edasi võiksime siin foorumis minna ikkagi selle hooaja juttudega. Jätame lingvistika ja psüholoogia spetsialistidele.

To: Mulk
This Post:
00
137177.62 in reply to 137177.61
Date: 5/3/2010 6:03:20 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Jah, Kukoc, see, millega sa selle selle dispuudi vältel tegelenud oled, on eeskujulik irisemine.

Näe see on sinu arvamus. Miks on see parem kui minu arvamus. Kas alaharitud jäärapäise arvamusliidri arvamus on parem kui teflonmehe? Vaata teflonmehe ja veidriku seikluse järgmist osa ning saa teada kas teflonmees pääseb liivakellalõksust välja või suudab superkandidaat teflonmehe üle kavaldada!
Miks ma pean sind ikkagi oma arvamuse pealesurujaks? Pead vist jälle oma sõnu sööma. Väitsid küll, et pole üks teine ega kolmas. Tõesti töökohajärgi mitte, kuid sinu erapooletud kommentaarid stiilis "Korvi alt läbijooksmised muutuvad ülimalt “puusakaks” ning jääb vaid imestada, kuidas katte vigu Kalevlastele ei määrata." ning fraas nagu "Ela ja ära halise!" peaks pirni põlema lööma küll.
Ma tõesti tahtsin anda oma parima, seletamaks sulle miks võibolla sa ei peaks rõõmu tundma sellest kaotusest (koduväljak, võimalus võita jne). Kuna näib siiski, et oled rahul oma tulemusega siis palun võta vastu minu vabandus.
NB! Luban, et proovin ka tulevikus vähem siin asju kommenteerida, sest tahes tahtmata näevad erinevad indiviidid asju erinevalt ning alati targutada polegi kõige kenam. Edu!

This Post:
00
137177.63 in reply to 137177.62
Date: 5/8/2010 12:47:26 PM
Overall Posts Rated:
33
Nonii, olen see hooaeg praeguseks juba saanud rohkem võite, kui eelmisel kokku. Seega võib juba praegu nimetada hooaega edukaks! Loodetavasti jätkub mu siiani positiivne hooaeg ka lõpuni ja saab rõõmsameelselt suve nautima asuda!

From: TGM

This Post:
00
137177.64 in reply to 137177.63
Date: 5/8/2010 5:44:23 PM
Overall Posts Rated:
1010
Ma olen muutnud oma selle aasta plaane, aga preagu on see ka tiba valel teel..

To: TGM
This Post:
00
137177.65 in reply to 137177.64
Date: 5/29/2010 12:50:43 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Tundub, et selle hooaja kaardid on laual. Võiduvõimalus on kolmel meeskonnal. Ootame huviga playoffe.

Advertisement