BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.8 > 13 sezonas

13 sezonas

Set priority
Show messages by
From: vitik

This Post:
00
150395.55 in reply to 150395.54
Date: 7/18/2010 12:29:17 PM
Overall Posts Rated:
22
tau reikejo komanda vadinti ne GRIFAS o GRYBAS ;DDDD atspindetu ir komanda ir jos treneri ;DDDD

From: BARAKUDA

This Post:
00
150395.56 in reply to 150395.55
Date: 7/18/2010 2:21:00 PM
Overall Posts Rated:
44

ne tau sprest kaip mano komanda vadint, cia jau tavo silpnumas pasireiskia, tavo komandai irgi but galima kazka sugalvot, o gali sitas pavadinimas tau patinka kuri paminejei tai prasom, kodel gi ne, bus grazu kai Grifas Gribus traiskys; DDDDD zmogau, turek savo nuomone ir ja vadovaukis, neieskok kazkokiu monstru, buk toks kad nereiketu uznugario, tu dabar lendi kazkam i minksta vieta to net nejausdamas, arba tau taip patogiau

This Post:
00
150395.57 in reply to 150395.53
Date: 7/18/2010 4:50:52 PM
Overall Posts Rated:
00
Žaidėjų algos: $ 120 793. as tiek moku ir dar zadu karpyti, mazinti zaideju skaiciu ir apkarpyti algas. Nes neverta tiek daug pinigu svaistyti vejais.

This Post:
00
150395.58 in reply to 150395.54
Date: 7/18/2010 5:13:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Tu durnas ar apsimeti ? Sakiau gi kad sita ekipa valdau 2 savaites. apie kokius 11 sezonu kalbi. Iki tol valdziau ekipa Candraguptra nuo 3 iki 7 sezono ir losiau LBBL, bet buvau uzbanintas nes kilo itarimas kad turiu 2 ekipas, nors to nebuvo ir meete dalyvavom du atskiri zmones tiesiog visad losdavom tarpusavyje draugiskas kad nereiktu ieskotis su kuo lost ir karta sandori atlikom, del ko ir kilo itarimas. Lietuviu Gm ir kita valdzia gyne mane stengesi kad atbanintu, nes zinojo tiesa, bet tada dar vladzia buvo lb konservatyvi ir sprendimu nekeisdavo., Po to susikuriau nauja ekipa Zaratustra ir II.4 lygoje gali pasiziureti kaip atrode. Buciau lyga laimejes, deja, uz forume diskutavima apie zyduku svente Lietuvoje, pajuokiau sia svente ir musu senus paprocius vaikus gasdinti zydais. buvau banintas uz ale rasizma, nes kazkoks daunas isverte uzsienio Gm ne tai ka rasiau o taip kad uzbanintu. Sio zaidimo nesiruosiau niekad po sito ivykio lost, bet ikalbejo zmogus priglaust jo ekipa kol jis bus uzsienyje, kad nenusibotintu. Kadangi, to taisykles nedraudzia, tai sutikau, nes mano tikslas buvo informacija apie meeta liepos 24 d Klaipedoje. Taisykles draudzia vienam zmoguyi turet 2 ekipas ir daugiau, o nedraudzia ekipa viena valdyti dviem ar net daugiau zmoniu. Todel as vienas valdysiu ja kol zmogus gris, nes uzsienyje intiko netures. Si seza tikslas tik vienas laimeti sia lyga, nes as visad iprates tik laimeti, o ir grizusi zmogu pradziuginciau. Ir jei dvejoji kad as seku pasakas o ne tiesa pasiklausk bendruose forumuose kas yra Paulius V, kokie jo pasiekimai ir pan. Suzinosi kad ir NT rinktines stabo narys esu buves, Kad meetuose iskovojau 3x3 Taure su komanda, todel noredamas apginti nugaletoju varda sutikau pavaldyt sia ekipa. Visi mane pazista, is senesniu menedzeriu. Todel ir zino mano gabumus ir zinias.
Sita ekipa isvis pirma sezona turbut Iv lygoje, kiek ziurejau klubo istorija, iskrito preitam tik is III lygos. Pavadinimas buvo Greandeath ar panasus meslas. Persivadinau savo pirmos ekipos vardu, nes norejau kad kazkas butu ir mano ir noras laimet lygas atsirastu.

Last edited by Paulius as Paulius ;D at 7/18/2010 5:14:47 PM

This Post:
00
150395.59 in reply to 150395.58
Date: 7/19/2010 1:46:11 AM
Overall Posts Rated:
44

zmogau nei as durnas nei as ka, pats cia prisifantazaves uzmirsti ka rasai, kieno sita fraze.. : :D Deja, normalus zmones netiki dievais o tiki savim ir zino ka daro mastydami logiskai ir remdamiesi patirtimi(mano jau 11 sezonu). nu cia sutrumpintas variantas, nes tamsta kai isijauti i savo lakia fantazija, tai jau gaunasi cielas romanas, patarimas ateiciai, pries durnindamas kitus persiskaityk visus savo laiskus

From: vitik

This Post:
00
150395.60 in reply to 150395.59
Date: 7/19/2010 1:55:40 AM
Overall Posts Rated:
22
nezinau apie kokias tu cia minkstas vietas sneki, bet kaip sakoma duok GRYBUI kelia ;DDDDD ir sekmes tau siekt ko sieki bet laikas parodys ko tu vertas.....

This Post:
00
150395.61 in reply to 150395.58
Date: 7/19/2010 2:05:19 AM
Overall Posts Rated:
44

zinai ka as tau pasakysiu, sioje lygoje nuo anksciau tas forumas buvo mires reikalas, reikejo kazkaip uzvirt kazkokia diskusija, todell paleidau si burbula, o jus sekmingai uzkibote, malonu kad dar yra aktyviu menedzeristu, bet savo titulu cia vardint nebutina, nieko su jais neisgasdinsi ir is nieko nesulauksi pagarbos, nepakeiciamu kaip matai irgi nera, gal kazkada buvai kazkuo, bet rusai pasakytu tai buvo seniai ir netiesa, taip kad sorry, vadovauk savo team ir siek aukstumu is naujo

From: BARAKUDA

This Post:
00
150395.62 in reply to 150395.60
Date: 7/19/2010 2:15:00 AM
Overall Posts Rated:
44

nu labai jau juokinga, nera ka ir pridurt, as tai bandysiu siekt, o ko tu taip sparnus nuleidai, spjaudytis pradejai, fu kaip negrazu, sugadinai reputacija visiskai, nusisuks dievulis nuo taves

This Post:
00
150395.63 in reply to 150395.61
Date: 7/19/2010 4:27:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Tai as ir esu maloniai nustebes kad Iv lygoje toks aktyvus forumas ir tiek ekipu kovoja rimtai del lygos o ne dura mala. Tikrai dziaugiuosi tuom. Pats megejas esu pasneket, tai nevengiu ir pasipykt, kad tik nebutu tyla :))) na o del titulu ir pan. Su sia ekipa si sezona pirmaji ir pasiimsiu lyga :) Sekmes ir tau kovojant, tikiuosi atkakli kova bus ir reiks bent kazkike palauzyti galva su taktikom ar sudetimi kad tave iveikti:) Nors ka pasakiau pats mazai tikiu, turbut pries visus kaip ir iki siol uzteks standartines taktikos gynyboje, puolima pagal formas ar silpniausia vieta pakeitaliojant ir visalaik picinant i vieta det...Nui bet vien kadf esat tokie aktyvus tikiuos kazko is sio grupes :)) Jei nelaimeciau jos, jausciau dideli respecta tam zmogui kuris tai padarytu :)) Kolkas nematau tokio, kuris tai galetu padaryti, nebent musmirius, kuris puse ekipos issipardave ir bapkiu turi lb daug, taigi, gali lb rimta ekipa surinkt.

This Post:
00
150395.64 in reply to 150395.59
Date: 7/19/2010 4:30:40 AM
Overall Posts Rated:
00
Deja, normalus zmones netiki dievais o tiki savim ir zino ka daro mastydami logiskai ir remdamiesi patirtimi(mano jau 11 sezonu)
O del sitos frazes, jau anksciau buvau papasakojes kokiems klubams vadovavau ir kiek tik laiko siam vadovauju ir t.t. Mano patirtis ir yra 11 sezonu. pradejau nuo 3 sezono su pirma ekipa lost. Taip kad nera ka ta tema diskutuot.

This Post:
00
150395.65 in reply to 150395.64
Date: 7/19/2010 5:44:41 AM
Overall Posts Rated:
44

viskas normaliai, prie sios temos nebegrisim tikriausia

Advertisement