Sziasztok!
No mennyire felizzott a levegő a csapat körül.
Először is a cél az volt, hogy ha lehetséges akkor a hazai pálya kiharcolása a rájátszásban. Úgy néz ki ez össze is fog jönni.
A rájátszás az már egy másik dolog, mert ott nagy meglepetések is szoktak lenni. És hogy őszinte legyek a mi csoportunk elég erős, így tartok ám a döntőig vezető úttól.
A másik dolog, a csapatomat úgy raktam össze a szezonra, hogy a posztokon elég hasonló tudású emberek játszanak. Eddig ez is jól működik, így egy-egy sérülés nem jelenthet hatalmas problémát.
Ez a csapat egy erős III. osztályú, a II.osztály az más tészta :).
De ha bevásárolni szeretnék, akkor mivel minden poszton 2 jó emberke van, ezért 1 eladásával is jó pénzt lehetne szerezni.
Arról nem is beszélve, hogy még a számlámon is van 2millió.
(HA feljutnék), akkor ECS és C posztra nem kellene sokat költeni, hisz ezek a játékosok relatíve olcsóak mert nagy a fizetésük.
Az irányítóim fiatalok és edzés alatt vannak. tehát a 2es és 3as poszt kerülne kicsit többe, de szerintem ha a jelenlegiek közül 1-1 emberkét eladok akkor abból cirka 6-700ezer befolyna.
Összegezve, a 300-330 ezres játékoskeretet már most is össze tudnám állítani! Csak hát a III. osztály beli bevételekből elég buta dolog lenne finanszírozni amikor most is 5000 körüli a heti bevételem. :)
Amikor II. osztályba szerepeltem akkor olyan 310-340ezres összbevételem volt hetente, és mivel kiderült a kiesésem elkerülhetetlen, úgy heti 150ezres volt a heti pluszom.
Huhh ez hosszú lett. Kicsit már én is belegabajottam.
A LÉNYEG: igen megterveztem a feljutásom az idén!!!!