λοιπόν να πω και εγώ την άποψη μου σε μειρικά θέματα, αφού ο Στέλιος έχει ανοίξει πολλά σε λίγη ώρα..:)
καταρχήν
1)τι έχει το γήπεδο μου δλδ?μάλλον το μεγαλύτερο είναι στον όμιλο.πάνω από 12,000 θέσεις.
έχω μεγαλύτερο...από τα πιο σημαντικά πράγματα που έκανα φέτος..καθοριστική κίνηση αν θέλω να κυνηγήσω άνοδο, που το θέλω..ανέβασα +2500 θέσεις τουλάχιστον αυτή τη σεζόν...
τώρα για το κοίτα μέσα που λέγατε...γιατί όλες οι ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο στηρίζονται κατά κόρον στο κοίτα μέσα;;
γιατί απλά δεν υπάρχει άμυνα για το καλοστημένο κοίτα μέσα!!!ή μάλλον υπάρχει...αλλά δεν μπορείς να την στήσεις...η άμυνα είναι προφανώς η 2-3...
γιατί δεν μπορείς να στήσεις 2-3;;;
1)για να το κάνεις θέλεις παίχτες με τρομερά σκιλς...δείτε εδώ..
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...2)για να τους έχεις αυτούς τους παίχτες πρέπει να τους φτιάξεις ή να τους αγοράσεις πανάκριβους...αν μάλιστα δεν είναι ειδικευμένοι θα έχουν και πολύ ακριβό μισθό...
3)το βασικό πρόβλημα είναι αυτό...
αν βάλεις 2-3 και ο αντίπαλος παίξει περιφερεικά κατά 90% την έκατσες!!!υπάρχουν και παιχνίδια που δεν έγινε αυτό αλλά αυτά είναι οι εξερέσεις...αν παίξεις 3-2 απέναντι σε εσωτερικό σύστημα πολύ πιθανό να καταφέρεις να κάνεις καλή άμυνα...δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την 2-3...ίσως να φταίει ότι ελάχιστοι παίζουν καλή 2-3...
τώρα στο θέμα των οικονομικών...αν προπονείς έναν παίχτη που δεν θα χρησιμοποιήσεις,
τον πουλάς και παίρνεις έναν καλύτερο..αυτή είναι η λογική...απλά πουλάς τον κακλα και παίρνεις έναν άλλο...