אהוד, זו כדוגמא לשאלה למה אני מזלזל... מה זה אם לא תגובה מסלפת ומזלזלת...
הוא ממש לא כתב לך בזלזול. מצד שני כל 4 התגובות שלך לאנשים שהיו עכשיו ברצף היו מזלזלות, בנימה מתנשאת ברמות, בלי יכולת להקשיב, בלי יכולת להפנים, בלי יכולת לקבל משהו ממה שנאמר על ידי אנשים.
ניראה שאתה פשוט מניח שכולם או מטומטמים, או לא מבינים או אינטרסנטים, כשהמצב לא כך לא כך ולא כך.
ולעיניין.
אתה סובר שהמשחק יסגר, אני טוען שלא. אם כן יהיה מאוד חבל, אבל זה לא אומר שאם ישנו משהו לפי הגישה שלך אז המשחק יפרח. אם זה המצב ולדעתך הצלחת לפתור את השיטה לייצרת משחק רשת אולטימטיבי אני מציע שתבנה תוכנית עסקית, תנסה לגייס משאבים ותתחיל לעבוד עליו - יש בזה כסף לא רע.
זה שלוקח 5000 עונות בשביל להגיע לשיא של המשחק (בהגזמה) בהחלט עדיף לטעמי מאשר מצב שמגיעים לשיא של המשחק תוך 3 עונות (גם הגזמה פרועה). בתור ילד למשל, שיחקתי משחק, סיימתי אותו / הגעתי למצב שאני מרגיש שאני הכי טוב בו, איבדתי עיניין והפסקתי. מה שאני מאוד אוהב במשחק הזה בנימה אישית היא שלמרות שאני בצמרת בארץ אני חייב לשמור על הגחלת ואני עדיין יכול לשאוף לעוד המון מקומות.
הקבוצה שהכי מצליחה בארץ בעונות האחרונות- הקבוצה של קני, איבדה את הגביע העונה - המשחק הזה קשה ותמיד מביא אתגרים, זה מה שכיף.
לא לקח לי את אותו זמן כמו שלוקח היום. אתה מדבר כאילו משימתי הושלמה, אבל כמו שהסברתי, אני נמצא במאבק מתמיד להשתפר בדיוק כמו שאתה נמצא במאבק מתמיד להשתפר כשאתה בליגה אחרת וכמו שמתמש חדש נמצא במאבק כזה.
משתמש חדש ירצה לעלות ליגה, אולי גם אתה. אני ארצה לקחת אליפות, לקחת דאבל, להגיע רחוק בליגת האלופות, אולי לאמן את הנבחרת - יש המון אתגרים.
אפשר לתת עוד דוגמאות - מאמנים שהתחילו מוקדם, כמו גל ויהודה, היו צריכים לפתוח קבוצות חדשות והם עשו את המסלול מחדש לצמרת.
גל בליגה השניה ונמצא בצמרת דיי הרבה עונות, יהודה אולי יעלה העונה - אני בטוח שאם תשאל אותם הם יגידו שהם נהנו מהדרך.
כמו שנאמר פה כבר - אם המצב כל כך גרוע, אל תהיה פה. אם אתה יודע את כל התשובות, תעשה בעצמך. בכלל, כמו שאמרתי לך, הכי קל לקחת את התפקיד שלך - לבקר כל דבר, להעיר שזה לא טוב ולבעיקר לבכות ולילל שגנבו לך ולקחו לך.
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy