Za nama je jedno od najdosadnijih kola. Izuzev derbija izmedju Konjarnika i Rebelsa, sve utakmice su bile dosadne za gledanje. Rebelsi su pali tek u produzetku, u kojem je Konjarnik postigao neverovatnih 22, a primio samo 6 poena. Kolega Qaaph mi olaksava posao komentarima, a i sada vec ovaj forum lici na nesto, jer pise vise od jednog coveka.
Sada bih preskocio desavanja u utorak i rekao par reci o kup utakmicama koje nam slede. Rekao bih da sam opet imao najvise srece, tako da se od mene ocekuje prolazak, mada ne tako lako kao do sada. Rebelsi imaju za protivnika ekipu koja bi mogla igrati u nekoj slabijoj trecoj ligi (poput ove nase), ali ocekujem da prodju, jer su ipak dosta kvalitetniji. Revanov protivnik ima 5 vanserijskih igraca (od kojih je jedan povredjen), ostali su tu negde na nivou Revana. Posto jako dobro stoje u drugoj ligi, moglo bi se desiti da kolega Qaaph iskoristi premorenost udarnih igala protivnika i iskoristi domaci teren. Londonu je, mislim, konacno dosao kraj. NBA bi mogao da igra egal protiv Opasnih momaka, ali misljenja sam da ce ipak zavrsiti takmicenje u ovoj rundi. Njegov tim i rezultati nikako se ne slazu. Konjarnik moze da se nosi sa logoristem, pogotovo sto im je povredjen igrac sa najvecom platom. Liverpul ima teskog rivala, ali ga smatram favoritom i siguran sam da prolazi. Dakle, ocekujem 4 ili 5 predstavnika u sledecoj rundi.