BuzzerBeater Forums

Srbija - III.2 > Sezona 21

Sezona 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224456.55 in reply to 224456.52
Date: 9/17/2012 3:30:20 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
U utorak derbi protiv NBA All Star game-a u kojem sam autsajder, ali nisam bez sansi. Igracu sa najjacim timom. Videcemo da li ce to biti dovoljno.

Nerealno los skor za neverovatan igracki kadar. Mozda je kuburio sa formom, nisam pratio. Sada ima sjajnu formu, sjajan tim, bice ti pakleno. Kao i svima ostalima. Derbi kola i dosadasnjeg dela sezone igra se u mojoj areni, navijaci su konacno zadovoljni, trazi se karta vise. Bice pakleno. Ko ce ostati jedini neporazen posle ovog kola, saznacemo za nekih 22 sata.

This Post:
11
224456.56 in reply to 224456.55
Date: 9/19/2012 5:48:18 AM
Overall Posts Rated:
100100
U najuzbudljivijem mecu kola, nekako sam uspeo da iscupam pobedu u areni Coruscant. Bolje reci, All starsi su mi je poklonili, jer je njihov najbolji suter promasio 4 bacanja u produzetku, sto je moj najiskusniji igrac iskoristio i postigao poene za pobedu. Igrao sam rizicinu odbranu 1-3-1, ali uspevao da iskontrolisem skok sve do zadnjih dva minuta, kada su All starsi svaki put imali po 2, a neretko i 3 napada. Jako vazna pobeda za mene, izgleda da mi se vratilo za onaj pomalo nesrecan poraz od Rebelsa.
VLASINSKA STENA je razocarala u derbiju, i to je moze kostati eventualne titule, jer je u plej-ofu domaci teren velika prednost. U to se i Marko uverio prosle godine kada mu je zamalo izmakao tron.

This Post:
00
224456.57 in reply to 224456.56
Date: 9/19/2012 12:55:48 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Olicna analiza, kolega. Nema se tu sta mnogo dodati. Ipak si bio u pravu sto se tice derbija kola, igrao se u tvojoj areni. Pratio sam finis utakmice i produzetak, izuzetno neizvesno do samog kraja. Dok sam pratio svoju utakmicu, bio sam ubedjen da kolega Srdjan igra opusteno. Ocigledno dobro dodje "nabijanje" entuzijazma u kupu, protiv botova. Kad smo vec kod kupa, srecno svima sutra. Mnogima ce trebati mnogo vise od puke srece, da bi se nasli u sesiru i za sledece kolo.

This Post:
00
224456.58 in reply to 224456.57
Date: 9/20/2012 5:20:09 PM
Overall Posts Rated:
100100
Jos jedno kola kupa je za nama, svi znamo naredne rivale, a jasno je i koga cemo gotovo sigurno videti i u narednom kolu. Losersi i Rebelsi ne bi trebali da imaju problema. Svi ostali, osim KK Liverpula, su autsajderi.
Za sebe znam da cu igrati maksimalno, mozda i dovedem nekog za kup, jer hocu u 6. kolo. Prosle godine sam bio blizu da izbacim prvoligasa, delila me jedna lopta od cuda. Nadam se da cu i ove godine doci u takvu situaciju, ali da ce ishod biti drugaciji.

This Post:
00
224456.59 in reply to 224456.58
Date: 9/20/2012 6:02:21 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Nema vise lakih rivala. Cak i Rebels i ja moramo izvesti ponekog kvalitetnog igraca, ako zelimo dalje. To ce se odraziti ili na igru u prvenstvu, ili na formu. Ti si definitivno imao najmanje srece, tako da bi sada verovatno pristao na onu "ponudu" sa chata, da ti ja budem rival.

This Post:
00
224456.60 in reply to 224456.59
Date: 9/21/2012 6:05:16 AM
Overall Posts Rated:
55
Nema vise lakih protivnika u kupu, nema vise zezanja :) Sad pocinje ozbiljno da se igra.

This Post:
00
224456.61 in reply to 224456.60
Date: 9/23/2012 7:53:40 AM
Overall Posts Rated:
100100
Neocekivano lako sam dobio Throne Takers-e, iako sam odmarao neke igrace. Pobedu mi je doneo Nikola Saric koji je dao 55 poena i potpuno iskoristio prednost koju je imao na trojci, slaboj tacki moj jucerasnjeg protivnika. Protivnik me je iznenadio napadom, a ja sam potpuno promasio odbranu. No, potpuno sam mu zaustavio suteve spolja, sto je uz fantasticnu partiju Sarica i dobru partiju KC-a bilo dovoljno za sigurnu pobedu.
Losersi nastavili da melju, Konjarnik pobedio u derbiju kola, ostalo je sve ocekivano.
Sledece nedelje docekujem Vlasinu, bice jako tesko, ali nadam se najboljem.

This Post:
00
224456.62 in reply to 224456.61
Date: 9/23/2012 7:21:33 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Za nama je jedno od najdosadnijih kola. Izuzev derbija izmedju Konjarnika i Rebelsa, sve utakmice su bile dosadne za gledanje. Rebelsi su pali tek u produzetku, u kojem je Konjarnik postigao neverovatnih 22, a primio samo 6 poena. Kolega Qaaph mi olaksava posao komentarima, a i sada vec ovaj forum lici na nesto, jer pise vise od jednog coveka.
Sada bih preskocio desavanja u utorak i rekao par reci o kup utakmicama koje nam slede. Rekao bih da sam opet imao najvise srece, tako da se od mene ocekuje prolazak, mada ne tako lako kao do sada. Rebelsi imaju za protivnika ekipu koja bi mogla igrati u nekoj slabijoj trecoj ligi (poput ove nase), ali ocekujem da prodju, jer su ipak dosta kvalitetniji. Revanov protivnik ima 5 vanserijskih igraca (od kojih je jedan povredjen), ostali su tu negde na nivou Revana. Posto jako dobro stoje u drugoj ligi, moglo bi se desiti da kolega Qaaph iskoristi premorenost udarnih igala protivnika i iskoristi domaci teren. Londonu je, mislim, konacno dosao kraj. NBA bi mogao da igra egal protiv Opasnih momaka, ali misljenja sam da ce ipak zavrsiti takmicenje u ovoj rundi. Njegov tim i rezultati nikako se ne slazu. Konjarnik moze da se nosi sa logoristem, pogotovo sto im je povredjen igrac sa najvecom platom. Liverpul ima teskog rivala, ali ga smatram favoritom i siguran sam da prolazi. Dakle, ocekujem 4 ili 5 predstavnika u sledecoj rundi.

This Post:
00
224456.63 in reply to 224456.62
Date: 9/23/2012 7:26:20 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
(http://kklosers.weebly.com/)
Pogledajte kako izgleda sajt mog kluba, pravljen u trenucima dokolice i neazuriran u potpunosti.

This Post:
00
224456.64 in reply to 224456.63
Date: 9/24/2012 4:42:54 PM
Overall Posts Rated:
4141
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

S V A K A

T I

Č A S T

Last edited by СРБ-ИН at 9/24/2012 4:44:28 PM

This Post:
00
224456.65 in reply to 224456.62
Date: 9/24/2012 6:52:08 PM
Overall Posts Rated:
100100
Svaka cast Marko za sajt. Cini mi se da sam ga vec video na drzavnom forumu nekad, jer mi je poznat ovaj intervju sto si napravio.
Danas nas ocekuju dva derbija: Vlasinska stena gostuje kod mene, a Marko docekuje nezgodni Konjarnik.
Duel protiv lidera plavih mi je dosao u losem trenutku, jer me u cetvrtak ocekuje kup utakmica protiv velikog favorita iz II lige. Sto se tice danasnjeg duela, udaricu svim snagama na favorita i nadam se da 10k navijaca nece otici kuci razocarani. Moj Babarogic mora nekako zaustaviti njihovog pleja Guite-a, da bi uopste i imao neke sanse za eventualnu egal zavrsnicu.
Losersi sa ovom formom i entuzijazmom deluju prakticno nezaustavljivo, a i Konjarniku je povredjen prvi centar, tako da mislim da ce ovo biti novi trijumf za kolegu MM.

Advertisement