BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225657.55 in reply to 225657.51
Date: 8/27/2012 2:46:49 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Lehet, hogy a változatosság kedvéért, most csendes kapitányunk lesz, nem beszél és nem egyeztet senkivel, jobban tudja ő egyedül

This Post:
00
225657.56 in reply to 225657.55
Date: 8/27/2012 2:50:22 PM
Overall Posts Rated:
6262
Először is szeretném megköszönni a támogatást mindenkinek aki rám szavazott, továbbá a gratulációkat is köszönöm!

Másodsorban pedig szeretném leszögezni, hogy hajlok az együttműködésre ha abból a válogatott profitál!
Tehát ezúton szeretném felkérni kaygee-t, hogy működjünk együtt, lehetőleg békében, egységben még ha a kezdetekben ez valószínűleg nem lesz zökkenő mentes!
Mindez persze vendebal-ra Bereny-re és dzsevasz-ra is érvényes, ha szeretnék munkájukkal továbbra is erősíteni a válogatott csapatát, tárt ajtókkal várom őket!
Edzés tekintetében pedig, akik már kiöregedtek a korai multizásból azokról szívesen konzultálok kaygeeval milyen koncepció szerint voltak edzve.
Szeretném, ha a két tábor végre egyé válna, mert nincs értelme a másik nevét befeketíteni. A történelmünk is telis-tele van okuló példával arra, hogy össze kell fogni. 2 szezonnal ezelőtt 34 szavazatot kaptam, tehát akkor is jelen volt a megosztottság. Másrészt szerintem elsősorban a kampánybeszéd és a szimpátia dönt a szavazásnál, illetve hogy a menedzserek hajlanak-e a váltásra.
Ha valaki szeretné, nyugodtan írja le, hogy miért is szavazott rám. Körülbelül 15 levelet küldtem szét azért, hogy aki lát fantáziát abban, hogy a válogatott segítségére legyen, az megtehesse, ez tény. Ha nem szerettem volna hogy kiderüljön, akkor szerintetek a volt kapitány stábjának kiküldtem volna?
Elnézést kérek, ha valakinek is feltűnt volna, hogy az utóbbi napokban inaktív voltam a fórumot tekintve, de nem láttam értelmét lefutni ugyanazokat a köröket még százszor a vitafórumban.
Jelenleg RTFM-urimate-val egyeztetünk arról, hogy miképpen jutok majd hozzá a jelenlegi játékos adatbázishoz. Az első 1-2 napban bizonyára egyeztetésekkel fog telni, addig is kérek mindenkit arra, hogy legyen türelemmel, mert a háttérben már gőzerővel folyik a munka.

Nem utolsó sorban szeretnék megkérni mindenkit, hogy vegye tudomásul a többség akaratát és támogassa a közös munkánkat!

Tisztelettel: Pörköltszáj

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/27/2012 2:52:02 PM

This Post:
00
225657.57 in reply to 225657.49
Date: 8/27/2012 3:12:46 PM
Overall Posts Rated:
6262
Lehet, hogy ez a körleveles dolog nem volt éppen a legszebb (bár én pl. nem kaptam), de azért már ne ő legyen a hibás, hogy 92 éve rossz helyen húzták meg a határokat. És még véletlenül sem szeretném ebbe az irányba elvinni a dolgokat.

Azt hittem, hogy ezt a témát már 4-6 szezonnal ezelőtt átfutottuk(szlovákozás).
Nagyon sajnálom, hogy valakinek ez szálka a szemében. Több mint egymillió magyar él Magyarországon kívül egyébként, Felvidékiek, Erdélyiek, Kárpátaljaiak...

Hasonlóan gyarló és bíráló hozzászólásokra a továbbiakban nem fogok reagálni, az illetékes bizonyára törölni is fogja őket.

This Post:
00
225657.58 in reply to 225657.57
Date: 8/27/2012 3:48:47 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Én magyar vagyok és itt is élek, ha nem itt élnék, nem lennék az. Mindenkinek meg van adva a lehetőség. Ennyire egyszerű. Ha meg ezt törlik, akkor gratula.

HUNGARY!
This Post:
11
225657.59 in reply to 225657.58
Date: 8/27/2012 4:00:09 PM
Overall Posts Rated:
145145
Szerintem mindegy, hogy miért nyert pörköltszáj, egy biztos. Sokkal többen szavaztak, mint előtte. És ha már valaki szavazott, valószínűleg egy picit figyelemmel is fogja követni. és ebből csak profitálhatunk.
Az egyik scout én leszek, időm is van, kedvem is, tapasztalatom is, igaz most csak negyedik ligás vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit. Válogatott-esélyes játékos is edződik nálam, és én is úgy látom a skillek fontosságát, meg az edzésrendszert mint a kapitány. A teljes koncepció még ugyan nem alakult ki, de egy nap nem is elég rá feltételezve, hogy felnőtt, dolgozó emberekről beszélünk. A szlovákozást meg szerintem hagyjuk abba, mindenki tudja, hogy nem az határoz meg egy embert, hogy hol él, hanem az, hogy minek érzi magát, és hogyan viselkedik. Per pillanat én sem otthon élek, mégis magyarnak érzem magam. Ezzel részemről le is zártam a témát.

Amire én mindenképpen törekedni fogok, az egy kellemesebb légkör, nyugodtabb hangnemű fórumozás és levelezés.

És persze mindenkinek a segítségét szívesen vesszük, aki részt akar venni a dolgokban valamilyen szinten.

This Post:
00
225657.60 in reply to 225657.59
Date: 8/27/2012 4:01:37 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Majd részt fogok venni.

HUNGARY!
This Post:
22
225657.61 in reply to 225657.58
Date: 8/27/2012 4:08:29 PM
Üdv, emberek!

Én azok közé a játékosok közé tartozom akik ritkán szólnak hozzá a fórumon elhangzó dolgokhoz, de most úgy érzem le kell írnom a véleményem.

Kezdeném azzal, hogy érzésem szerint a magyar BB közösség rossz döntést hozott. Lehet hogy ezért majd kapok hideget meleget, de nem érdekel. Sikerült egy olyan menedzsert megválasztani akinek az elmúlt években köze nem volt a válogatotthoz. Szerény véleményem szerint fogalma nincs róla hogy a kerettagok milyen skillekkel rendelkeznek, ahogy arról sincs, hogy kik azok a játékosok akiket kaygee említett mint most "beérő" játékosok.

A pörkölt-féle edzésmódszer majd meglátjuk milyen eredményt ért el, ezt nem akarom felhánytorgatni ahogy azt sem, hogy kiküldött x körlevelet, hogy "figyi szavazz rám és segíthetsz"...Ez a taktika része volt ami ehhez a játékhoz kell.

Köszönöm azoknak akik elolvasták. Hajrá magyarok!

This Post:
00
225657.62 in reply to 225657.61
Date: 8/27/2012 4:19:55 PM
Overall Posts Rated:
6262
Tiszteletben tartom a véleményedet, de...

Szerény véleményem szerint fogalma nincs róla hogy a kerettagok milyen skillekkel rendelkeznek, ahogy arról sincs, hogy kik azok a játékosok akiket kaygee említett mint most "beérő" játékosok.

A játékosok skilljei a kapitányon kívül csak a szűk stábtagokra tartozik, ez a bevett módszer. Tehát normális, hogy nem tudja az összes magyar minden magyar NT-esélyes játékos skilljeit.

A játékos adatbázisnak köszönhetően, és annak, hogy a kapitány bárkit behívhat egyenlőre a válogatottba TS-csökkenésmentesen, lehetővé teszi azt, hogy megismerjem a játékosok képességeit.

kiküldött x körlevelet, hogy "figyi szavazz rám és segíthetsz"

Segítőket kértem, és nem kértem őket hogy rám szavazzanak. Ugyanis 2 szezonnal ezelőtt azért is ért bírálat a viták során, mert szűkösnek találták páran a stábot.

This Post:
00
225657.63 in reply to 225657.62
Date: 8/27/2012 4:33:48 PM
Tudom, hogy a keret csak a stábtagokra vonatkozik. Nem is erre gondoltam, hanem azt próbáltam érzékeltetni veled, hogy tök "analfabéta" (elnézést a kifejezésért) a válogatottal kapcsolatban. A tavalyi keretből érzésem szerint nem tudnál felsorolni 10 nevet, azokról nem is beszélve akikről mint már mondtam kaygee beszélt, hogy ők a jövő és mostantól erősebbek lehetünk.

Most jut eszembe, pár éve volt egy menedszer aki indult a válogatott irányításáért és programjába benne volt hogy "szavazz rám és berakom a játékosod a válogatottba". A te levelezésednél hasonló a helyzet (ismétlem hasonló!). És azt is elolvashattad volna hogy írtam hogy nem akarok ezzel foglalkozni. Taktika volt és bejött. Sok siekrt az elkövetkező 2 szezonra.

From: Patai

This Post:
22
225657.64 in reply to 225657.58
Date: 8/27/2012 4:40:39 PM
Overall Posts Rated:
4545
Miért kéne elhagynia bárkinek is azt a helyet, ahol már évszázadok óta magyar embernek élnek, ahol magyar kultúra van , ahol a magyar emberek vannak eltemetve, kit érdekel hogy hívják az országot. Ez a "mindenkinek meg van adva a lehetőség", nagy hülyeség volt.

From: Patai

This Post:
00
225657.65 in reply to 225657.64
Date: 8/27/2012 4:47:19 PM
Overall Posts Rated:
4545
Itt tenném hozzá, hogy a hattrick-ben egyszer már biztosan volt határon túli magyar szövetségi kapitány, asszem meglehetősen sikeres volt a mandátuma. Ráadásul úgy, hogy korábban a román válogatottnál vállalt scout-pozíciót.

Advertisement