BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.63 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243468.55 in reply to 243468.54
Date: 6/25/2013 2:18:19 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Μονο σε ένα πράγμα έχουμε αντίθετη άποψη..εγω δεν πάω για την τέταρτη θεση αλλά για την πρώτη.

Αν με τη 2η-3η-4η θέση μπορείς να έχεις στα play offs καλύτερο ρόστερ από ότι με την 1η(αλλά με βιαστικές και φθηνότερες προσθήκες), τότε η 1η θέση δεν είναι αυτοσκοπός. Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις ότι και με μειονέκτημα έδρας, δεν υπάρχει φόβητρο.

για τον ανταρτοπολεμο δεν εχω αντάρτη και μάλλον δεν προλαβαίνω να πάρω..

Τραυματίστηκε η μεταγραφή του ο Εσπάνια, 2 βδομάδεςε εκτός...

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
243468.59 in reply to 243468.54
Date: 6/25/2013 2:44:11 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Mαθήματα all around η 4η αγωνιστική!

Αρχίζω από μένα, που στα ίσια καθηλώθηκα από τα Μέγαρα και ποτέ δεν διεκδίκησα επί της ουσίας το παιχνίδι. Συνεχίζω να επιμένω ότι(κοιτάζοντας πέρα από το μισθολόγιο) τα Μέγαρα είναι ΟΜΑΔΑ.
Το μόνο που μετανιώνω, είναι ότι αφού με κέρδισαν, δεν έπαιξα χαλαρά, όπως είχα αρχικά επιλέξει. Είναι άλλωστε ίσως η πρώτη φορά που σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχω παίξει χαλαρά, ούτε μία.
Επαιξε ρόλο και το γεγονός, ότι μου έχουν σαν βασικό ανταγωνιστή τα Μέγαρα και ήθελα να χτυπήσω το παιχνίδι με περισσότερες πιθανότητες(αλλά χωρίς δυνατή), ώστε να μετουσιώσω σε επιπλέον έσοδα και την νίκη επί του Πανελληνίου.
Τώρα μάλλον θα έχω και πτώση...
Θα μελετηθεί το παιχνίδι , θα βγουν τα σωστά συμπεράσματα και προχωράμε.

Συνεχίζω με την νίκη του Αρη Μπουλντογκς επί του φιλόδοξου Οφη. Ο παλιός είναι αλλιώς και η διαφορά στους μισθούς δεν ήταν αρκετή να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων. Ντέρμπι επίδοξων ομάδων play offs και ίσως μονομάχων για την 4η προνομιούχο θέση. Προβάδισμα στα Μπουλντογκς.

Συνεχίζω, με την παρολίγο βόμβα της χρονιάς στο Καρκοσταμνας-Μπατσί!
Νικητής στην παράταση ο Μπατσί, με τους γηπεδούχους να χάνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής,δύο σουτ νίκης!
Παρολίγο μοιραίος ο Μελετογλου για τους φιλοξενούμενους, που έπαιξει "αναγκαστικά" περισσότερο, ξεκίνησε ιδανικά στην παράταση με συνεχόμενα καλάθια και ασίστ, αλλά είχε στο τέλος 0/10 βολές!
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το Μπατσί,που έπαιξε χαλαρά, κατέβηκε χωρίς τον Τσόνγκα, που μάλλον προφυλάχθηκε ενόψει κυπέλλου, ενώ είναι γνωστό και το κενό από την αποχώρηση του Μίκος.

Καλή απόδοση από τους Μπαζλγκαμς στην αναμέτρηση με τον δυνατό Σαλαμινομάχο, που εντέλει επικράτησε. Ανακάτεψαν την τράπουλα οι γηπεδούχοι και δείχνουν να την ψάχνουν τη δουλειά ενεργά. Στον αντίποδα εντύπωση προκαλεί η επιλογη του Σαλαμινομάχου να παίξει 5 παίκτες για 48λεπτά τον καθένα, όπως και η πιθανή κανονική διάθεση.

Τέλος στο Χριστιανοί-Καρδίτσα είχαμε άνετη επικράτηση των γηπεδούχων που έπαιξαν και με μεγαλύτερη διάθεση. Μάλλον δεδομένα δυνατά.
Οι Χριστιανοί κατέβηκαν με τον Χόλντα στον πάγκο να αγωνίζεται μόλις 20 λεπτά, αλλά στον αντίποδα η Καρδίτσα έχασε στο 11ο λεπτό τον Εσπάνια, την τελευταία τους ακριβή μεταγραφή. Πάντως, αν δεν τραυματιζόταν θα τελείωναν και αυτοί το παιχνίδι, μάλλον, με 5 παίκτες στα 48λεπτά έκαστος...

This Post:
00
243468.60 in reply to 243468.55
Date: 6/25/2013 4:54:45 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
[Τραυματίστηκε η μεταγραφή του ο Εσπάνια, 2 βδομάδεςε εκτός...

Καλό μαντάτο αυτό!!

This Post:
00
243468.61 in reply to 243468.59
Date: 6/25/2013 5:10:42 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Θα μελετησω λιγο τα παιχνίδια γιατί ηταν ενδιαφέροντα αλλά θέλω να πω για το δικό μου.Δυστυχώς πάλι ο παράγοντας τύχη μας αδίκησε.Αν δεις το καθαρο σκορ βαση π.π.100 νικουσα αρκετά εύκολα.Επαιζα με μισή ομάδα (χωρις τσογκα αλλα και γκραβαρη) και με παγκιτες στα γκαρντ.Υποτιμησα τον αντιπαλο μου αλλά ήταν ενα ρίσκο μπας και νικήσω μεθαύριο.Πέρνουμε τη νίκη και συνεχίζουμε.Ο παικταράς μου με 0/10 βολές λέγεται Σεμέλογλου για την ιστορία απλώς :Ρ

Υ.Γ Λιώνω ρε συ 675 χιλ εχουν πληρώσει για τον Χολντα και τον έβαλαν 20 χιλ..!!

This Post:
00
243468.62 in reply to 243468.61
Date: 6/25/2013 5:25:35 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Σορρυ ξέχασα τον Γκράβαρη.
Ναι ρε Σεμέλογλου...έβλεπα την παράταση και τραβούσα τα μαλλιά μου στο τέλος. λέω δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

Κοίτα δεν ήταν τόσο πολύ τύχη, όσο ότι έπαιζες με τους καλύτερους σου παίκτες στην εξέδρα, εκτός έδρας, με χαμηλότερη διάθεση και με τα φάουλ των παικτών σου, γύρισε απότομα το παιχνίδι στο 4ο δωδεκάλεπτο. Πολλές μεταβλητές που από ένα σημείο και μετά το έκαναν ροντέο το παιχνίδι.

Τουλάχιστον, έστω και αν έφτασε το σκατό στην κάλτσα, δικαιώθηκε το ρίσκο και τώρα μπορείς να τα παίξεις όλα για όλα στο κύπελλο.

Για τους Χριστιανούς δεν τους έπαιρνε κι αλλιώς. Εκανε και το λάθος να μην τον βάλει τη Δευτέρας ξανά στην λίστα και έχασε έτσι το περιθώριο, να έχει δύο ευκαιρίες να τον πουλήσει, μέχρι την επόμενη Δευτέρα.
Πλέον, αν δεν τον πουλήσει τώρα, δεν προλαβαίνει να τον ανεβάσει ξανά και να τελειώνει η διορία πριν την επόμενη οικονομική ανανέωση. Οπότε 20χιλ και ότι κάτσει, τουλάχιστον να μην πληρώσει κι άλλα 175.

This Post:
00
243468.63 in reply to 243468.62
Date: 6/25/2013 6:03:18 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ρε της απουσίες και ροτέισον τα ξερα.Αγωνιστικά σε σχέση με αυτό που ήλπιζα υστέρησα στη κυκλοφορία κι εκανα πολλά λάθη αλλά και φάουλ.Κατα τ'άλλα αμα δεις το φύλλο αγωνα που περιλαμβάνει και τις απουσίες και την εδρα και τη διάθεση καταλαβαίνεις οτί ήμουν άτυχος και ζορίστηκα έτσι..
Οι Χριστιανοί για μένα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με αυτη την ιστορία να τους διέλυσε οικονομικά.Περιμένω σιγά σιγά να παραχωρούν θέσεις!!

This Post:
00
243468.64 in reply to 243468.63
Date: 6/25/2013 6:28:33 PM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Είχες μεγαλύτερα pp100 αλλά ήταν σε 18 λιγότερες επιθέσεις.
Οταν καταλάβεις γιατί είχες 18 λιγότερες επιθέσεις (γιατί είχε περισσότερα επιθετικά, περισσότερα κλεψίματα, λιγότερα λάθη), θα ξέρεις γιατί πήγε τόσο κοντά και σίγουρα δεν θα είναι γιατί ήσουν άτυχος.
Για να μην νομίζεις ότι σου κάνω τον έξυπνο, δεν ξέρω την απάντηση. Ξέρω όμως ότι εκεί βρίσκεται η αλήθεια για το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας.

This Post:
00
243468.65 in reply to 243468.64
Date: 6/26/2013 7:43:49 AM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Btw, η χθεσθνή ήττα από τα Μέγαρα, ήταν η πρώτη μου στο παιχνίδι, από ομάδα με μικρότερο μπάτζετ παικτών από το δικό μου.

Advertisement