BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým VI

Národní tým VI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
280929.55 in reply to 280929.53
Date: 9/9/2016 6:09:06 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
šlo by hodit odkaz na aktualizaci NT hráčů na stránku NT? Ať to nemusím pořád hledat;-)

Dík

This Post:
00
280929.56 in reply to 280929.55
Date: 9/9/2016 6:39:47 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Je to tam, můžou vyzkoušet všichni. Děkuji manažerům, kteří pravidelně aktualizují.

From: bigfive

This Post:
00
280929.57 in reply to 280929.53
Date: 9/11/2016 4:32:10 AM
Overall Posts Rated:
134134
Za mě škoda, že už nebudeš pokračovat. I přes ty neshody s některými manažery si myslím, že jsi trénink budoucí generace nastartoval velmi dobře a v příštím období (nebo minimálně přespříštím) už ten tým bude zase silný... :)

From: LA-Macros

This Post:
11
280929.58 in reply to 280929.53
Date: 9/11/2016 6:46:07 AM
Overall Posts Rated:
913913
Docela neštastně a nepochopitelné stanovisko. Jaký je opravdový důvod - po jedné sezoně?

V řeči jsi psal 8-10 sezon, ale nic o tom, že podmínkou musí být hladký a bezkonflikntní průběh a že všichni budou muset stát bezvýhradně za tebou.

Asi tím skončí jedna etapa a uvidí se, zda nás kvůli tomuto neopustí i jiní.

Prosím tedy případně všechny budoucí NT kouče, aby psali do své idylické a namotivované řeči i tu podstatnou větu (pokud ji někde v hloubi mají zakodovanou) - že to vlastně myslí vážně, jen když bude vše podle jejich představ.

From: vajns

This Post:
00
280929.59 in reply to 280929.57
Date: 9/11/2016 8:17:02 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Pokusím se samozřejmě uhrát v turnaji Útěchy co nejlepší výsledek a připravit tak dobrou pozici novému NT kouči. Něco se povedlo více a něco méně. Těch problémů k řešení bude mít nový kouč požehnaně. Doufám, že se zase povede poskládat podobně silnou generaci, jako jsme měli nedávno, ale bude to pár sezón trvat.

Co se týče tréninku hráčů, tak bych si rád přisvojil nějaké zásluhy. Pravda je však taková, že největší zásluha patří manažerům, kteří dlouhodobě pro NT trénují a nejvíc se angažují prakticky každý draft a kupují hráče za nemalé prostředky. Mohl bych jmenovat, ale nechci někoho vynechat, všichni asi vědí o koho jde... I tak se nám bohužel nedaří tréninkově pokrýt všechny hráče co bych si představoval. Zvlášť když máme tak bohatý draft na potenciály 10 jako tuhle sezónu.

This Post:
00
280929.60 in reply to 280929.58
Date: 9/11/2016 8:32:47 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Až budeš kandidovat ty, dej si do svojí volební řeči co uznáš za vhodné, včetně různých podmínek :)

Bohužel jsem v předvolební debatě nezaznamenal nějakou diskuzi, kde by se někdo zajímal o rozvedení mojí volební řeči, resp. plánů jaké s NT mám.

A pokud si mojí volební řeč přečteš pozorně, tak jeden z bodů mám, že bych chtěl dostat naší NT na top úroveň. Pokud v tomto ohledu cítím, že se mému vytyčenému cíli vzdalujeme, je přeci v naopak v souladu s mojí volební řečí, že chci vystoupit a nepokračovat ne? Jak jsem psal i později na fóru, nemám zájem podílet se na průměrném NT.

Volební období je 2 sezóny a stejně tak jako voliči se v nových volbách můžou rozhodnout koho budou volit, tak i kandidáti mají svobodnou volbu, zda chtějí kandidovat. Nikdy jsem nesliboval, že povedu repre 8-10 sezón.

From: Youngovo

This Post:
11
280929.61 in reply to 280929.60
Date: 9/11/2016 10:06:27 AM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Doporučil bych ti přečíst, co jsi psal... http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Psal jsi, že chceš dostat NT na top úroveň v horizontu 8-10 sezón, protože tímto směrem směřuješ. Z toho vyplývá, že plánuješ dlouhodobou koncepci (ano, může se stát, že tě česká komunita na BB nezvolí a tím pádem tvůj úmysl o dlouhodobou koncepci je u konce nebo se o to znova za 2 sezóny pokusit) a až s následující generací plánuješ dotáhnout NT na TOP umístění. A ty po sezóně usoudíš, že tvému vytyčenému cíli se vzdalujeme? To snad ti, ve věku 20-25 jsou na tom opravdu tak špatně, že už teď víš, že za 8-10 (teď 7-9) sezón na té TOP úrovni nebudeme?

Last edited by Youngovo at 9/11/2016 10:08:02 AM

This Post:
00
280929.62 in reply to 280929.61
Date: 9/11/2016 10:35:54 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Ty mi chceš doporučovat, abych si přečetl svojí vlastní reč, jako vážně?? K tomu můžu poznamenat jenom jedno, bez komentáře :)

Píšu top úroveň! Nikde se nezmiňuji o top umístění. Pokud tomu nerozumíš, rád ti tedy vysvětlím, jaký je v tom rozdíl... Udělat v jedné sezóně top umístění je mnohem snazší, než se dostat na top úroveň. Tzn. dlouhodobě si držet vysokou výkonnost a pravidelně hrát o přední umístění (tomu říkám top úroveň).

S generací aktuálně roztrénovaných nejlepších hráčů řekněme 22-25 let je třeba možné udělat top umístění. Ale abychom se dostali na top úroveň, je potřeba zajistit i rozvoj následujících generací. A abychom mohli konkurovat nejlepším, musíme samozřejmě tenhle rozvoj talentů dělat přinejmenším stejně dobře, ne-li lépe než větší země.

Cítím, že v téhle klíčové oblasti pokulháváme. Pokud bys byl bystrý, všiml by sis jak se letos obchodovali čeští hráči potenciál 10 z draftu a kolik o ně bylo zájemců. Jak kvalitní asi myslíš, že je trénink u hráčů potenciál 10, když takového hráče draftne majitel ze 3. ligy, mnohdy ještě relativně nováček? A to už nebudu zmiňovat některé jiné relativně "zkušené" experty jak jsou schopní trénovat hráče pot 10...

Moc nechápu co meleš o zvolení a nezvolení? Aktuálně jsem zvolený. Příští volby kandidovat nebudu, takže spelukovat o zvolení/nezvolení je nesmysl.

This Post:
00
280929.63 in reply to 280929.62
Date: 9/11/2016 12:20:43 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Omlouvám se, že jsem se spletl a napsal top umístění místo top úroveň...

Zpět k tvé řeči, kterou jsem ti doporučil přečíst. Vyznělo to tak, že máš dlouhodobou koncepci a ty po jedné sezóně ohlásíš konec. Teď se musíš obětovat a tu druhou sezónu jako trenér NT nějak ''dokopat''.
Teď k 'zvolení a nezvolení' jsem smutný, že jsi nepochopil, co jsem psal, ale stačí si to znovu přečíst a pochopíš. Možná bych to trošku poupravil, ale význam je stejný.
(ano, mohlo se stát, že by tě česká komunita na BB nezvolila (v další kandidatuře) a tím pádem tvůj úmysl o dlouhodobou koncepci by byl u konce nebo se o to znova za 2 sezóny pokusit)

This Post:
00
280929.64 in reply to 280929.63
Date: 9/11/2016 2:25:28 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Neomlouvej se a radši si to sám 10x přečti, pak možná pochopíš o co šlo mně :)

Volební mandát je vždycky na 2 sezóny, tak nevím proč mi pořád vnucuješ nějaké zvolení/nezvolení v příštích volbách! Jasně jsem řekl, že kandidovat nebudu, takže logicky nemůžu být ani znovu zvolený.

Kandiduj sám se svojí volební řečí, pokud budeš zvolený, tak potom po odehrané sezóně se spolu můžeme dohadovat o tvojí volební řeči jak jsi to myslel...

Mě zase mrzí, že jsi absolutně nepochopil, proč jsem svůj konec nahlásil sezónu dopředu, ačkoli jsem to výslovně uvedl.

Last edited by vajns at 9/11/2016 2:26:31 PM

This Post:
33
280929.65 in reply to 280929.64
Date: 9/11/2016 2:31:51 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
10x přečteno a došlo mi, že to byli jen "kecy" a šlo ti jen o hlasy naivních lidí.

Advertisement