Sziasztok!
Sajnos Taiwan ellen idegenben veszítettünk, 60:98 arányban.
A nagy pontkülönbség azzal magyarázható, hogy idegenben játszottunk és az ellenfél haza pályán állított teljes erőbedobást. Sajnos a formáink sem voltak éppen toppon,pár játékostól eltekintve, de az ellenfél így is eléggé tarthatott tőlünk, ezzel magyarázható szerintem, hogy teljes erőbedobást tettek.
Ezzel szerintem biztos a németek győzelme, fele csapatszellemmel nem sokra mennek majd odahaza.
Viszont nagyon örülök, hogy 24 helyezést javítva egyre csak jövünk fel a ranglistán.
Külön öröm pedig, hogy szerintem egészen kiváló magyar játékosokkal lett gazdagabb a játék.
Sajnos így is rengetek jó tehetség kallódik el, de néhányat azért szövkapként sikerül megmenteni.
Szeretném megköszönni minden tulajnak, hogy hozzájárult a 11egymás utáni tétmeccs megnyeréséhez, a vigaszágin pedig a 4 közé jutáshoz! Véleményem szerint 2.legjobb európai csapat voltunk ezen a tornán, sok csapatot sikerült meglepnünk.
Folyamatban van a jövő szezon játékosainak behívása, nem lesz ez sem rossz generáció szerintem, reméljük a legjobbakat. :)
Utána pedig a friss draftok ,,pályára" állítása következik.
Üdv.: Wenger92