+1, lepo si napisal.
Iz moje strani samo tole: Letos nimam namena iti v SKL. moram Branilca in Centra natrenirati še več.
Imam pa ekipo izvrstno razporejeno, fantastično pokrite pozicije v prvo in drugi peterki (zato imam tudi samo 10 igralcev).
Lepo se vidi zadnjo pokalno tekmo, ko sem igral z drugo peterko in levo roko, da je tudi druga peterka zelo dobra.
Skratka, moj cilj letos je finale, tam pa bom prepustil zmago. Letos mi je bl važn trening. Denar je prišparan, tako da v primeru da bi se slučajno ena ekipa naslednjo sezono "ojačala", si lahko komot kupim okrepitve, čeprav najverjetneje to ne bo potrebno, saj bosta B in C do takrat zelo napredovala (če ne bo poškodb).
Ravno zaradi tega sem sestavil prvo peterko iz mladih igralcev. Cena jim bo samo še rastla, da ne omenjam da so prav vsi igralci iz prve peterke letos vsaj nekaj skillov napredovali, edino kar me moti (kar bom popravil) je met Ruminatija, ki je Met iz skoka: osupljiv Razdalja meta: dober, in notranji skilli Benedettija, ki so Met pod košem: sijajen Obr. pod košem: sijajen Skok: čudovit Blokade: zadovoljiv Vzdržljivost: sprejemljiv Prosti meti: osupljiv.
Tudi jaz bi napisal kaj o drugih ekipah, ampak se mi ubistvu ne da, z veseljem pa preberem kej tazga.
Edino kar lahko povem je to, da mislim da je Leno premagljiv, komot bi ga lahko tudi jaz premagal za 20 pik, zato ker tisti, ki je gledal moje tekme, bo opazil da stalno menjam igralce na pozicijah zaradi treninga, ne vem kdaj sem nazadnje res igral "kakor se spodobi".
Favorit v letošnji ligi je vsekakor Insomnia, njegova centerska linija je brutalna, ampak iz mojega stališča je zelo debilno imet take starčke v ekipi v prvi peterki. To bi loh jaz zdele storil, kupil centra z neverjetnimi notranjimi skilli od 35 let, ampak brezveze to, meni osebno.
Skratka, moja napoved. Pridem letos v finale z Lenom ali finale z Insomnio, tam pa prepustim zmago.
ps: se opravičujem za napake v stavkih in v razporejanju stavkov, lihkar sm se zbudu, pišem iz telefona, ne da se mi slovnično pravilno
Last edited by DavidM96 at 8/20/2017 9:16:02 AM