Już szósta kolejka za nami.. ktoś tam pytał ostatnio o zaskoczenia... dla mnie największym jest mój bilans 5-1.
W poprzednim sezonie od początku ostre bęcki zbierałem, więc liczyłem, że w tym chociaż w w stosunku remisowym będzie, a jest o dziwo lepiej.. oczywiście niczego to nie przesądza i z niecierpliwością czekam na kolejne mecze... byle bez kontuzji, czego wszystkim życzę! (to taka oficjalna wersja.. ;)
Dzień 6 (Wtorek 13 Listopad 2018) : Występy za pośrednictwem (http://www.buzzer-manager.com)Wyniki kolejkiLakers Shield 62 -
HeadHunterZ 102King Sajz 98 - TURBOMISIE 75
Lefki 68 -
Huragan Włocławek 104elgeba 117 - Red Wroclaw 96
The Cormorans 90 - Anwil Borucin1 67
zagle 2 102 - OPS Milan 85
Hippo-hondrics 108 - Czarno Czarni 81
(Nie)Zwykli 80 -
Pasibrzuchy 90Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejkiPunkty : 117 : elgeba
Zbiórki : 66 : HeadHunterZ
Asysty : 28 : The Cormorans, HeadHunterZ, zagle 2
Przechwyty : 10 : (Nie)Zwykli
Zablokowane rzuty : 11 : Red Wroclaw
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejkiPunkty : 43 : J. Craven (King Sajz)
Zbiórki : 22 : K. Botev (Pasibrzuchy)
Asysty : 9 : V. Rexhepi (HeadHunterZ)
Przechwyty : 4 : R. Jaciubek (Lefki), S. Azzoni (Huragan Włocławek)
Zablokowane rzuty : 7 : O. Gangemi (Red Wroclaw)
Najlepsza piątka kolejkiPoint Guard : J. Craven (King Sajz) (43 Punkty, 3 Zbiórki, 7 Asysty, 1 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 39
Shooting Guard : M. Gabel (elgeba) (35 Punkty, 6 Zbiórki, 2 Asysty, 3 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 38
Small Forward : D. Prati (elgeba) (21 Punkty, 5 Zbiórki, 2 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 28
Power Forward : K. Botev (Pasibrzuchy) (25 Punkty, 22 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 44
Center : A. Mućka (HeadHunterZ) (18 Punkty, 19 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 35
MVP kolejkiK. Botev (Pasibrzuchy) (25 Punkty, 22 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 44
Najsłabszy występ kolejkiZ. Machnicki (Pasibrzuchy) (2 Punkty, 1 Zbiórki, 2 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -4
Wszystkie rodzaje statystykZawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : G. Jer Yaw (HeadHunterZ) : 5 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : H. Wetzel (Hippo-hondrics), M. Kajor (TURBOMISIE), E. Manongdo ((Nie)Zwykli) : 6 Faule
Iron man : H. Wetzel (Hippo-hondrics), F. González-Colloto (Lakers Shield), W. Jurczyński (TURBOMISIE), G. Jer Yaw (HeadHunterZ), V. Rexhepi (HeadHunterZ), M. Jachacy (Czarno Czarni), M. Carluccio (Pasibrzuchy), G. Fornaini (Red Wroclaw), S. Strózak (Red Wroclaw), A. Urbanja (OPS Milan), N. Venturin (OPS Milan) : 48 Minuty
Snajper : D. Marando (Hippo-hondrics), M. Gabel (elgeba) : 5 3 punkty
Najlepszy zawodnik : A. Mućka (HeadHunterZ), G. Travesedo (Czarno Czarni), P. Marotta (Red Wroclaw), O. Gangemi (Red Wroclaw) : Ocena : 17.0
Najsłabszy zawodnik : M. Schetyna (The Cormorans) : Ocena : 3.5