Hrvatska - Svicarska 85-67
(72922)Nakon razocaravajuceg poraza od iraca, dosla je na red svicarska s kojom smo se lakse od ocekivanog obracunali. Domaci teren, slabiji trud i potpuno smo nadigrali svicarce. Njima kao i nama je ova utakmica bila najbitnija da se ostane u igri za nokaut. Oni su to prosuli a mi smo iskoristili. Za ovu utakmicu nam je falionstarter stulic ali i bez njega se moze.
Prva cet kao i do sad pocela je dizelaski gdje smo opet gubili pa stizali i na kraju prve -1. Nakon prve cet sve se okrenulo na nasu stranu. Poceli smo zabijat i na poluvrijeme odlazimo s +11. Trecu cet dizemo na +21 i drugu i trecu smo odigrali fenomenalnu obranu uz dobar napad. Cetvrtu su vecinom rezerve igrale a i tako smo dosli skoro na +30 no na kraju smo posustali i zavrsavamo s +18. U nasim redovima benak najbolji s 18p. Rajh 9s. Najlosiji pojedinac je bio buneta koji je imao ocajni sut 2-14. Moze on to i bolje zna i sam. Svicarci bili fosta nervozni(nesto kao mi protiv irske) pa su imali 19 osobnih a mi samo 9.
Ostale su jos 3 tekme. Imamo crna gkra u gostima pa grcka pa luksemburg. Crnu gkru i luksemburg bi trebali rijesit i grcka je tu da vidimo. Ako ostvarimo jos 2 pobjedr onda ce se vjv gledat kos razlika za prolaz i nadam se da nece bit problema. Stalno se prolazi s omjerom 5-3 uz dkbru kos razliku tako da se nadam da ce se to i ove desit. Ukoliko dobimo i grcku onda smo sigurno u nokaut fazi. Vec nakon crne gorr vidjet cemo kako stojimo. Sad odradit trening da se dignu i skilovi i forma pa onda crna gora