Dzień 12 (Wtorek 16 Kwiecień 2024):
Wyniki kolejki
Młode Willki 100 - 99 Problems 106
Manieczki 121 - Alpacas of Fate 92
KKS Limanowa 105 - STS BOBRY KĘTRZYN 51
CKS Chotomów 117 - KS Aluminium Konin 132
Czarni Kobyle 47 - Omonia Lipnica 98
KS Społem 102 - mocarna 77 127
AZS Magnuszew 48 - ZKS 1938 Stal Stalowa Wola 104
Pruszcz All Stars 109 - lady riders 96
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejki
Punkty : 132 : KS Aluminium Konin
Zbiórki : 70 : Omonia Lipnica
Asysty : 34 : ZKS 1938 Stal Stalowa Wola
Przechwyty : 16 : KKS Limanowa
Zablokowane rzuty : 8 : Manieczki, KKS Limanowa, KS Społem
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejki
Punkty : 49 : Y. Fanan (99 Problems)
Zbiórki : 26 : M. Skórnicki (99 Problems)
Asysty : 13 : K. Marino (Młode Willki)
Przechwyty : 5 : D. Kholmogorov (KKS Limanowa)
Zablokowane rzuty : 3 : G. Sáez Barrio (Manieczki), W. Czarniecki (Manieczki), M. Tutoraitis (KKS Limanowa), L. Wei Kiet (KS Społem), E. Sievert (KS Społem)
Najlepsza piątka kolejki
Point Guard : B. Guolo (Manieczki) (33 Punkty, 6 Zbiórki, 6 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 28
Shooting Guard : K. Hornbostel (KKS Limanowa) (44 Punkty, 5 Zbiórki, 9 Asysty, 4 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 48
Small Forward : Y. Fanan (99 Problems) (49 Punkty, 7 Zbiórki, 2 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 38
Power Forward : L. Rienza (KS Aluminium Konin) (30 Punkty, 12 Zbiórki, 7 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty), B. Czaja (Omonia Lipnica) (24 Punkty, 13 Zbiórki, 7 Asysty, 0 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 40
Center : C. Rousseau (ZKS 1938 Stal Stalowa Wola) (14 Punkty, 17 Zbiórki, 3 Asysty, 2 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 35
MVP kolejki
K. Hornbostel (KKS Limanowa) (44 Punkty, 5 Zbiórki, 9 Asysty, 4 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 48
Najsłabszy występ kolejki
J. Fernández Bea (Alpacas of Fate) (4 Punkty, 0 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -7
Wszystkie rodzaje statystyk
Zawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : J. Payet (Alpacas of Fate), T. Mor-Yossef (STS BOBRY KĘTRZYN), A. Kotanski (STS BOBRY KĘTRZYN), Z. Drinčić (KS Społem) : 7 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : B. Nivesse (Alpacas of Fate), L. Chun Sung (Alpacas of Fate), K. Hornbostel (KKS Limanowa), T. Mor-Yossef (STS BOBRY KĘTRZYN), D. Leśniak (STS BOBRY KĘTRZYN), S. Miller (KS Aluminium Konin), R. Sächsisch (Pruszcz All Stars), E. Palazuelos (lady riders), A. Staskiewicz (lady riders) : 5 Faule
Iron man : M. Skórnicki (99 Problems), R. Barlow (Manieczki), B. Guolo (Manieczki), T. Mor-Yossef (STS BOBRY KĘTRZYN), K. Bednarski (STS BOBRY KĘTRZYN), D. Leśniak (STS BOBRY KĘTRZYN), M. Raniszewski (STS BOBRY KĘTRZYN), A. Kotanski (STS BOBRY KĘTRZYN), P. Jęczkowski (CKS Chotomów), M. Trojnara (AZS Magnuszew), A. Romankiewicz (AZS Magnuszew), A. Jesionka (Pruszcz All Stars) : 48 Minuty
Snajper : K. Hornbostel (KKS Limanowa) : 9 3 punkty
Najlepszy zawodnik : L. Kai Seng (KS Społem), O. Wojdasiewicz (lady riders) : Ocena : 17.0
Najsłabszy zawodnik : M. Raniszewski (STS BOBRY KĘTRZYN) : Ocena : 4.0