koniec wyborów i fajnie.
teraz kilka spraw:
prosze dogadaj się z bananem lub GM lub kimś kto może wmienić posty w wątkach o U21 bo lista skautów jest tak stara, że niektórzy 19-latkowie mi imponują tylko po co mam mieszać nowemu skautowi swoją pokrzywioną wizją PG :)
druga sprawa - wysłałem vinniemu nazwiska do sprawdzenia (tak byś miał wszystko cacy sprawdzone), natomiast świadomy byłem, że vinnie to mega zaganiany człek, więc prosze dogadaj się z nim czy wysłać Tobie do sprawdzeniaczy czekać na bazę od vinniego?
ostatnia rzecz ja: znaczy jak ogarnę wszystko to z chęcią przekaże informację np w temacie z jakim właścicielem była super współpraca to może Ci ułatwić sprawę z treningiem i formą. Moja rola ? nie określiłem jej jeszcze czy chce się w skauting bawić czy nie. Niby kusi sprawdzenie jak to by wyglądało w normalnych warunkach (jednak trzeba pamiętać, że bazy od B.B. Kinga otrzymał "nieznam" i on dzielił grajków, a następnie jak wiemy zniknął). Oczywiście przy tym roczniku masz mnie do dyspozycji - w miarę wolnego czasu:)
słowem zakończenia, masz PG pod różne taktyki (o ile dobrze pamiętam to też z mega zadaniowym obrońcą na liście), tyle ile się dało uciągnąć z tych, co współpracowali. Masz też skromną (jeszcze czekam na kilka nazwisk - o czym pisałem wcześniej) listę SF ale spokojnie możesz coś z tego wybrać, a nawet chyba pod względem SS10 może tam być najlepszy gracz. Więc jakość a nie ilość tu będą decydować. I pamiętać trzeba, że oni wciąż mają trenować i dobijać staty.
Myśle, że po otrzymaniu aktualizacji - wrzucę to w arkusz excela i prześlę całość Tobie - będziesz miał nazwiska, które też nie przeszły selekcji, spokojnie jeśli dysponujesz czasem to możesz sprawdzić czy ktoś super tam nie uróśł...ale o tym to pogadamy jak już baza będzie aktualna...