pera apo to gohtro einai ena adiaforo mats to ayriano!
Για μένα δεν είναι ακριβώς αδιάφορο γιατί η 3η θέση δεν είναι εξασφαλισμένη αφού το Π .Φάληρο έχει πιο εύκολα ματς τώρα στο τέλος και λογικά μπορεί να κάνει 2 νίκες και πιθανότατα θα με έχει στην ισοβαθμία ... Και όπως καταλαβαίνεις προτιμάω στα off να παίξω με σένα το παλτό για να περάσω σίγουρα στον τελικό του ομίλου ενώ με τον Πάοκ σε περίπτωση που βγώ 4ος δεν έχω καθόλου πρόσφατη εικόνα από μεταξύ μας παιχνίδι και δεν τον έχω ''μετρήσει''...
Ενώ αντίθετα εσένα σε έχω μετρημένο...!Ξέρω τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σου και ξέρω τι να περιμένω...!Βασικά μόνο αδυναμίες βλέπω....!! χαχαχ!!
o spanoulhs olh thn xronia htan polu astoxos sta triponta!ayta pou erikse twra ta erixne synexeia kai astoxouse!alla den payei na thelei magkia na ta valeis thn krisimh stigmh!ayto ksexwrizei tous megalous paixtes apo tous apla polu kalous!
Θα συμφωνήσω, απλά νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να τα βάλεις όταν έχεις την ψυχολογία και όταν είσαι μπροστά στο σκόρ...(Αν και η μπάλα καίει στο τέλος και εκεί όντως χρειάζεται η μαγκιά για να μπουν)...Το ματς και η ψυχολογία στρώνει στη 2η περίοδο που γυρνάς από το -17 στο -4 αλλά εκεί δε θυμάμαι κανένα Σπανούλη...Είναι πάνω από την μισή δουλεία αυτό που έγινε στην 2η περίοδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Σπανούλης δεν έκανε όλα τα υπόλοιπα στο β' ημίχρονο...Εγώ δεν αμφισβήτησα την ικανότητα και τη μαγκιά του παίκτη απλά η δήλωση του οτι σκέφτηκε στα αποδυτήρια πώς τον παίζουν και βρήκε τη λύση μου φάνηκε άκυρη και αυτό σχολίασα...!