em ti ovaj opip, opet pobijedio , i opet mi pao opip sa 5 na 4 loptice, ja to stvarno više ne razumijem.....niš mi nije jasno
naravno i to do allstar tjedna da smo na part 3....da mi njima pokažemo ko je dosljedniji mi ili oni...he,he....oću reći tvrdoglaviji...
I ja vidim sve vaše foldere, vidio sam i jučer, bit će da je to do korisnika, možda preveć pišete, pa vas time upozoravaju da im blokirate server
Možda na slijedećem resetu...već bi mu stvarno bilo vrijeme...
Možda na slijedećem resetu...već bi mu stvarno bilo vrijeme...Na slijedećem sigurno, ja sam krivo računao, onaj prvi tjedan se ne računa u kojem se logirao, dakle 17.01., 24.01., 31.01., 07.02., 14.02., 21.02. postaje bot...
pa nije se logirao. kako se logirao taj tjedan? logirao se 04.01. koji spada pod tjedan koji počima 03.01. (ponedjeljak). računa se od ponedjeljka do ponedjeljka. pr. uzmimo baš 01.01. i da je on ponedjeljak i s njim započima prvi tjedan u godini. kud drugo spada 04.01 neg pod prvi tjedan jer drugi tjedan bi započeo 08.01. tako i u tom slučaju gore. 04.01. spada pod tjedan od 03.01. i 10.01. je prvi tjetan u kojem nije aktivan. sad kužiš?