Nie dość, że w porównaniu do ostatniego meczu zmniejszyłem ceny biletów(były 10,38,140, a zmieniłem na 10,35,135)
Na frekwencję wpływa tylko cena ławek, a ta się nie zmieniła. Zmiana pozostałych cen zmieniła tylko to, że część kibiców przeszła na lepszy sektor, bo po obniżce było ich już stać na lepsze miejsce.
rozbudowałem ją
Rozbudowa nie ma wpływu na frekwencję (poza oczywiście przypadkiem, gdy jest komplet i brakuje biletów dla chętnych).
500 kibiców razy 10 za bilet = 5k, to są jakieś tam fluktuacje.
A ankieta wśród fanów przeprowadzana jest na małej próbce i nawet w identycznej sytuacji może dać wyniki różniące się o +/- 0,5 kulki. Fani do ankiety są losowani i czasem trafi na grupkę, dla której ważniejsze są wyniki, a czasem na grupkę, dla której ważniejsze jest, żeby nie sprzedawać co chwilę zawodników a czasem jeszcze na kogoś innego. Popatrz sobie na jakąś ocenę, która przez kilka tygodni powinna się nie zmieniać (np. ostatni mecz w TV albo z odwiecznym rywalem), a zobaczysz, że mimo wszystko potrafi się zmienić o pół kulki w tę lub we w tę (co w skrajnym wypadku może nawet dać kulkę).