Az igazán fontos rangadóim végig buktam a szezonban (ellened, meg Jail ellen kétszer is), igaz hogy kimit megvertem, de nyertem volna inkább ott 5-tel, meg hoztam volna a 3 meccsből legalább 2-t, akkor nem ez lenne a helyzet. Úgy érzem a szezonban az első komoly hibám a kupameccs volt, simán nyernem kellett volna, de én hülye figyeltem a perceket, és így ki is estem, ami pár játékoscseréhez vezetett. Kissé értetlenül álltam az utolsó két rangadón kapott nagy ruha után, így inkább feladtam a szezont, csodák csodájára ezzel a kuka csapattal egy meccset nyerni tudtam. :P
Most pedig a PO-sorozat alatt nekiállok spórolni, nyilvánvaló hogy kiesek az ED-ben... :)
Mostanában vettem jobb edzőt, draft után érkezhet is fiatal majd a keretbe, majd kiderül hogyan sikerül igazolni...
A PO-ban az erősítéseid után téged érezlek abszolút favoritnak a bajnoki címre és feljutásra, úgy látom Jailnél jobb csapatod van, más tőlünk nem szólhat bele a témába, ahogy korábban említetted onlydunk nullla taktikája ide kevés lesz most. :D
Szóval ha nyered a konferenciád, akkor te vagy a döntő esélyese.